Reményeim szerint a rv áron alul forog, igy nagyon nem tudok annak örulni, hogy 129ről milyen szépen emelkedik. Igazság szerint 611 alá sem szabadott volna bemennie. Persze most már kicserélődött a forum tagság, vagy csak nicket cserélt és ez az ár számukra korekt. A korábbiaknak pedig az 1000 feletti ár. A lényeg, befolyásolni lehessen az embereket. Természetesen nem forum alapján kell kereskedni, de ha valaki olvassa, beleég az agyába a sok hasonló irás.
Az alább általam idézett hírre reagálva írtam amely a bika hangulatot nyilatkozta le a mai napra. És igen! Szinte az egész világ zöldben ez pedig piros! Nem 3hónapról beszéltem! De ha 3 hónapot említesz akkor említsünk mondjuk 2 évet. Arra szerinted melyik szín az igaz?
Jó reggelt Opus részvényesek! Olvastam, hogy Dr. Dakó Úr elhagyja a céget dec. 31-gyel. A honlapon még ott látom őt a vezetők között? Akkor most mi az igazság?
Igen remélhetőleg! Azonban ahhoz már tudás kell hogy szinte az egész világ zöldben, ez pedig rendületlenül kitart pirosban mintha kötelező lenne cseresznyét játszani.
Igazad van. Nem részleteztem mindent, hogy hogyan értelmeztem az árfolyam mozgást. Ott pár alatt nyomták le a covid miatt és hosszabb idő alatt ment vissza a 2,5 éves "szokásos" csökkenő trendbe. De gondolom ezt Te is látod és fel tudod mérni.
"Elszabadultak az indulatok a magyar tőzsdén, veszik a részvényeket, mintha nem lenne holnap" Irja az egyik hírportál! Kár hogy ez az opusra nem vonatkozik a nyamvadt 26millió forintos forgalmával.
Én ma bevallom csipegetem, és talán hétfőn is lesz még rá alkalmam. Jövő héten felcsillan a charton a sokak által várt golden-cross, ha arra sem indul meg és hagyja maga mögött végérvényesen a 300at január végéig, akkor onnantól már nekem sem lesz sok bizadalmam ebben a részvényben, de ezt a villanást még azért megvárom 😉😎🤑
Tudom mit írok: a véleményemet. A VÉLEMÉNYEM szerint a 129-es árfolyam a Covid lenyomás spekuláns része volt- amiből szintén speka túlhúzással ment vissza 324-re. Természetesen nem tartom a 324-et túlhúzott árfolyamnak, de a részvénymozgásokat tekintve "akkor" az volt.
NEW OPUS GLOBAL