Újszülötteknek javaslom, hogy inkább vegyenek egy jégeralsót a következő hetekre vagy szimplán pelenkát, ha összeszarnák magukat a hidegben, a short nyáron esedékes.
Tudom, hogy nem fizet. Pont ezért is ostorozom a trollokkal együtt: blue akar lenni rendezetlen fundával, osztalék nélkül, vmint gyatra forgalommal? Ez eddig csak szerencsejátékosok gyülekezete. :(
Tudom, nem vagyok zokni, de mi még sosem kaptunk, pontosabban nem volt kötelező oda kérni. Így csak vendéglátás van nekem. És az ismerőseim körében mindenkinek. ;) Egyszer régen kellett szállásra is tetetni, igaz csak egy minimálisat, de azt meg egy-egy délutánra ellőttük vmelyik termálban. Szóval hiába van sok összeg a Szép-eken, erre még ne gyártson senki chartokat. Majd ha már utalják az osztalékot, akkor el is hiszem, hogy értelmes vezetőink vannak.
De mégis megtetted.Valami ide vonzottXD Zajlik az élet máshol dögunalom nem? Mindenki egy véleményen van, fél nap míg beír valaki.Itt forrnak az indulatok a vélemények ütköznek.Lassan jön a chicago része a dolognak azt érzékelem.
A vendéglátás zsebből. Persze bizonyos termékeket lehet. Pl. kutya, macska kaját azt nem. Coop-os van a családban, tudom. És mi van a szállás zsebbel? Vagy nem tudod tán, hogy 3 zseb van a SZÉP kártyában? Aki bizonyos összeg felett kap cafateriát, az kénytelen másik zsebbe is kérni összeget, mert eléri az egyik zseb éves felső határát. Van SZÉP kártyám, tudom. Előbb vagy utóbb kénytelen az ember a szállás zsebet is tölteni. Őrület ami itt megy ebben a topikban. Nem is akartam ide írni. :)
Harmadszor is leírjam? A Szép kártyát elfogadják éttermekben, gyorséttermekben, és Coop boltokban. Ki kényszerít rá, hogy pont Mészáros-szállodákban kell otthagynom, amikor a mindennapi cikkekre is költhetem? . Te minden alkalommal bebizonyítod, hogy ugyanaz a figura vagy, csak másik néven. ÉS sajnos a szándékod is mindig ugyanaz. Átverni a többieket. Szomorú, hogy valakit ez éltet.
Ne járasd le magad ennél jobban. A Szép kártyát elfogadják éttermekben, gyorséttermekben és még egyszer mondom, hogy a gyengébbek (igen, te) is megértsék: a Coop boltokban is. Szóval ki a fogalmatlan? Előre sajnálom azt, aki bármiben is rád hallgat. :)
NEW OPUS GLOBAL