Csak a saját véleményemet tudom leírni, hogy 2018 eleje óta tartó lejtmenetből most 2020 október végén fordult az árfolyam. Az egy-két napos nagy felrántások majd több hetes visszacsorgatás szerintem nem ez a kategória..
Megjelent egy sor új nickes, aki eddig csak olvasott, most meg be sem áll a szája. Ők a korábban hiteltelenné vállt felbeszélők, új stratégiával. A múlt alapján ennek nem lesz jó vége, megint a szopatást készítik elő.
kezdetek A Wamsler SE a Salgótarjáni Vasöntöde és Tűzhelygyár jogutódjaként 1992-től a németországi (müncheni) Wamsler GmbH-val egyesülve több mint 100 éve (1894-óta) gyárt háztartási sütő-, főző-, fűtőkészülékeket. A jelen Az elmúlt években az Iparfém Kft.-vel és a Mátrafűtőber Kft.-vel kibővülve ma Közép Európa legnagyobb, 100%-ban magyar magántulajdonban lévő „tűzhelygyára“ vagyunk. Termékeink nagyobb részét exportáljuk főleg német, osztrák, holland piacra, de jelentős részesedést foglalunk el a magyar piacon is. Technológiai területeken korszerű, termelékeny berendezésekkel rendelkezünk. Éves szinten több mint 10.000 t lemezt használunk és 4.500 t vasöntvényt gyártunk, ebből 2.500 t-t építünk be készülékeinkbe. Letöltések
Láttad a termékeit? Szerinted ezek a régi sütőkályhák hol kelnek el? Régi nagyanyáink kályhái, amikor még azon melegítettek, főztek, ahol melegedtek is.
Az veszteséges sajnos, ahogy mondod, nulla. Az igaz, hogy sparhelttet csinálnak ott, de az külföldön eléggé semmi, itt a magyarok megveszik rotro termékként.
Nyilván egyetértek veled "minimarinéni.". Nem 2022-ig tart a történet, ebben igazad van. Jól esnének napi 10-20%-ok, lesz benne ilyen is biztosan. Lesz benne speka felrántás is, biztosan. Azonban a legbíztatóbb a csökkenő trend megfordulása azzal, hogy megérkezett a TITÁSZ. A BUBE sem volt ilyen bíztató mint a TITÁSZ, mert a TITÁSZ kormányfüggetlen. Egyértelműen látszik, hogy növekvő pályára álltunk, és szépen lassan csordugálunk felfelé, hála istennek. Az hogy van 1-2-3 nap -1, -2, -3%-al...- ilyen volt, van, lesz is. Minden részvénynél van ilyen. Összességében kell nézni az eredményt. Én hiszek az 1.000-es buliban, továbbra is. Volt amikor remegett a kezem, volt amikor tele volt a gatya, volt amikor eléggé úrrá lett rajtam a pánik, nem tagadom. Hinni és bízni kell benne, mindenkinek ezt tudom mondani és ajánlani. Hajrá OPUS!
NEW OPUS GLOBAL