Arról nem is beszélve, hogy a most még működő blokkokat is előbb-utóbb le kell állítani. Jó lenne, ha kicsit jobban igyekeznének az építkezéssel. Mindig szokott lenni vmi ok, ami miatt a betervezettnél nagyobb késés alakul ki. Pláne, ha már a kezdést is húzzák. :\
+ Köszönöm! Légyszíves figyelj oda a többi nickjére is: Alaphozam, TAmecénás, BlackPeter.
Törölt felhasználó2019. 08. 16. 07:35
Jó reggelt. Szia Gyuri.
Ígérem hanyagolni, fogom Dale kollégát, nem írok a részére
több megjegyzést.
Ha megszegem vállalom a büntetést. Elnézést, munkát adtam
neked.
Jő Reggelt OPUS részvényesek! Dalenek üzenem Kareszbálintot átnézem mi volt a baj. Elsőre úgy látom személyesen sértett .. Erre írni fogok, mit döntöttem
"Sunyi ,kiváró, ,és akkor okosat író szerencs…..vagy. " Mi ez, ha nem a szokásos trágárkodó személyeskedés? . "400írod mindig. de tudjuk, akkor miért nem írsz újat?" Te meg azt, hogy 800 lesz, persze mindenféle reális alátámasztás nélkül. . A helyesírás és az értelmes, összeszedett fogalmazás még mindig nem megy, most lebuktattad magad, kedves TAmecénás alias BlackPeter alias Alaphozam. . Gyuri, legyél szíves kitenni a "kollégát". Köszönöm!
Ebben kaptuk meg a kérdéseinkre a választ. Ahogy korábban gondoltam. Ide nem jön már semmi, ami itt van azt fogják fejlesztgetni. Ezt mondta Trixi is. Nagy bejelentés nem várható ezekből a cégekből kell kihozni a maximumot. Ennek fényében nagyon érdekes lesz a féléves jelentés.
- Annyi értéket beletettek, hogy ebből azért vmikor csak kisülhet vmi jó is. Csak ki kell várni. Kérdés, mindenkinek van-e annyi türelme, mint BétGyurinak, vagy nekem..Te szegény nem ezt mondogatom ,türelem.Sunyi ,kiváró, ,és akkor okosat író szerencs…..vagy. 400írod mindig. de tudjuk, akkor miért nem írsz újat? Annyi értéket beletettek, hogy ebből azért vmikor csak kisülhet vmi jó is. Csak ki kell várni. Kérdés, mindenkinek van-e annyi türelme, mint BétGyurinak, vagy nekem... Nem ezt írom 800 minimum kiszállhat aki akkar. Hibás írások a te idézeteid?
NEW OPUS GLOBAL