Reméljük nem a Grabo sztori lesz újra eloveve. Az Civin szerint le volt írva anno,hogy mennyit ér. Ha most sem villantanak valamit, akkor a bizalmat elvesztik
Péntek délután 17.06 körül mondd meg. Nutex árverés vagy diszkont beszálló ez? Legmerészebb álmaidban lehet ez valaha 40 felett? Én 15 alatt dobom ha elkezd esni. Ha emelkedés jönne, akkor a könyv szerinti értéke 30-32 kb. Ha pedig akvizíciós bizottság valamit megvalósítana, akkor szerinted meddig mehet fel? Csak a véleményetek érdekel, esés esetén bukunk 🐻 és nem gond. Szokásos bukás
Nem ártana néha gondolkodni és úgy leírni valamit. Igen 😄 szépen beültettem 13--15 között a kicsiket, azóta 21,8 ft a részvény. 6-7ft profit van rajta jelenleg annak, aki azon az árszinten vette, mikor én ezt javasoltam. Kicsit gondolkodj számolj és talán egyszer jót is írj!!!!!
Ha most nem viszi át a 22-23-at, akkor megy vissza 20 alá. Azonban technikailag 26-30-31 is jöhet akár. Persze hír nélkül nem valószínű. Mindenesetre a nagy forgalmú napok után illene már legalább valamilyen tulajdonosi bejelentés vagy srv bejelentés vagy hallanánk már Cs,Hub,File és mr V akvizíciós terveiről is. No persze lehet ez sima spekulánsok műve is, de akkor megy vissza 20 alá vagy 17-re. Reméljük, nem felfelé megy
Ha a jövő héten felmegy 26-ig napi bő 100 milliós forgalommal, ott már nem fog leesni újra 16-ra. Ott vár valóban komoly hírre számítok ami tovább viszi!! Remélem.
Majd most jön újra az a trükk amivel az én pénzem is elvették, volt 12000db részvényem nem adtam el 1db sem, és most van 120db részvényem. Utána meg jöhet a nyomdázás.
NUTEX átverés ?