Már megvolt. 400at kivette több kisebb és egy db 50 k-s vétellel. Ne legyünk telhetetlenek. ;) Különben is mi lenne a hagyományos piros záróból? :D (Nem vélemény, hanem vicc vót.) . r. 402,4
Röviden az, mint a többi sorstársamnak: AJKA. . Mondanám, hogy meglep ez a 400 alatti árf., de aki régóta van Opusban, az meg sem lepődik ilyenen. - Sokadik alkalommal megyünk neki a 400nak, egyre alacsonyabb csúcsokkal: ez alapján van okunk a pesszimizmusra (TA alapján!) - Annyi értéket beletettek, hogy ebből azért vmikor csak kisülhet vmi jó is. Csak ki kell várni. Kérdés, mindenkinek van-e annyi türelme, mint BétGyurinak, vagy nekem... - Vki azt mondja, a külföldieknek tartják itt lenyomva. Ez kamu. Ezt a papírt egyszerűen most még nem akarják venni. Megvárjuk a félévest, utána mindenki okosabb lesz. - De ami a legvalószínűbb szerintem is, hogy a remegők rv.eire hajtanak. . Ezért továbbra is tartom, amit már sokszor leírtam: 400-ig érdemes (volt) venni, alatta vagy kap az ember, vagy nem. . Közben kivették a 400-at, látta mindenki, ugye? r. 402
érdekes. Itt nyögdécselt egész nap 10-20 milliós forgalommal 400 környékén meg alatta. De ha megjelenik egy nagyobb pakk azt azonnal eltakarítják. Előkerül rá a semmiből egy vevő
Jó lenne, ha végre jönne valami hivatásos felbeszélő, lehet amatőr is, aki bedobja végre: "Ennyi volt, most kell venni, mert beindul. Rakétára felszállni!"
NEW OPUS GLOBAL