Pontosan erre számítottam,azért szálltam ki a CIG-ből. A lényeg csak az volt,hogy az árfolyamot felhúzzák aztán mehet a levesbe. Opus meg valsz visszaveszi 40%-os áron az eredetileg Konzum,később Opusra cserélt papírokat.
"Ez majdnem úgy hangzik mintha Orbán beszélt volna. "a Covid-19 világméretű járvány egy sokkal jobb struktúrájú magyar
gazdaságot ért el 2020-ban, mint a legutóbbi, 2008-as válságban." Ezzel csak az a baj,hogy a magyar GDP dobogós helyet ért el az esésben.
Sziasztok. Pletyka. Ma beszéltem "valakivel" aki arról homályosított fel, hogy ezt az opusos dolgot ML és köre nem egészen így tervezte. A tőzsdére lépéshez keresett egy relatív megbízhatónak mondható és megfelelő szakértelemmel rendelkező embert és végül JG lett a befutó. Hosszabb távra terveztek vele, mivel a tulaj felé is nagyon szép terveket és lehetőségeket mutatott be nem csak felénk. Aztán egy kis idő után jött a kijózanodás, hogy a szép tervek és elképzelések nem működnek és kellett egy kis idő, míg rájöttek, hogy ebben JG keze vastagon benne van. Ezért váltak meg JG-től és jöhetett utána a tűzoltás. A fúzió alatt jött ki valami gikszer igazából, amikor azt mondták JG-nek, hogy jó de ezt így ne tovább. A 4iG most az övé, de beszélgető partner szerint már jövőre látható lesz, hogy nem fogják tömni munkával a céget. Hát amit így hallottam az nekünk se nem oszt, se nem szoroz, legfeljebb annyi, hogy ML sem így tervezte a tőzsdés cégét.
NEW OPUS GLOBAL