"Szinte kivétel nélkül Londoni tőzsde miatt van a vizsgálat,onnan
manipulálták az opus árfolyamát, sok időbe telik mire eredmény lesz. " ÉS HA LESZ EREDMÉNY AKKOR VISSZAVISZIK AZ ÁRFOLYAMOT 7-800 RA ? :((
Kössz a tájékoztatást, még jó, hogy van kommunikációs vezető a cégnél. Elemzés, mnb vizsgálat, jelentés, elnyert munkák árfolyamfelhajtó hatásában nem hiszek már. Csak abban lehet reménykedni, hogy sok a beragadt haver, és a 22-es választási para előtt lesz még 1 jó kiszálló.
Ma beszêltem Dakóval. A Bét az equilort bízta meg az elemzés elkészítésére, azt mondták nyáron kész lesz. Az opus jelentette, hogy semmi nincs a Bét által ígért analízisre. Tavaly ősz után ,múlt héten újra jelentkezett az equilor, és átadták a szükséges adatokat. Remélhetőleg a " napokban" jönni fog a jelentés. Szeptember 30 féléves jelentés, azután új elemzés szükséges. MNB vizsgálat. A bejelentést óta eltelt a 180 nap, lassan a duplája. Szinte kivétel nélkül Londoni tőzsde miatt van a vizsgálat,onnan manipulálták az opus árfolyamát, sok időbe telik mire eredmény lesz.
Hurráoptimizmust elvitte már az elmúlt pár év. Addig mantrázom a dogmáimat míg nem leszünk nagyon sok forint :-) De az életkedvem nem törte meg. Most olyan amilyen, volt rosszabb is, volt jobb is, a jövő meg majd alakul. Lenne mire szaladnia, ez nyugtat. Sajnos elmegyógyba nem vettek fel, opus részvényes eleve kizárás, ezért tudok irogatni. Így marad itt az az elképzelésem, hogy ez a cég hosszú távon nagyon jó lesz mindenkinek. Belátom tévedtem, rosszkor is vettem, nem csak jókor.
jajj, csak azt a feleződést ne írtad volna a végére...! egyszer emelkedne már úgy, hogy aztán a szokásos nagy zakó elmarad és ott elidőz majd hosszú ideig a csillagokban az árfolyam...
Értem én, de azok nem tolták be ide a családi perselyt is, és biztosan nem hitelből vásárolták össze a jelenleg is az általad elmondott végtelen nyugalommal birtokolt OPUS részvényeiket!
Ha nem gondolnám úgy, hogy egyszer jó lesz, eladnám néhány nap alatt talán menne is. De szerintem is benne van egy rally 230-900-450 vagy valami ilyen... Várom.
Szerintem meg ilyen gigantikus céghálóval, ilyen nagy megrendelés állománnyal simán lehetne egy 5-6x mint a Teslánál. Nem is értem, hogy miért nem megy fölfelé. Még a közkéz is 30% alatti.... hmmm
Illetve, tényleg azt gondolod, hogy ha egy kisbüfi bele is vásárolt korábban, végignézte az elmúlt nem rövidke időszak folyamatos esését, és ennek ellenére még mindíg tartja ezt a xaros papírt, akkor most pont ez a néhány forint lefelé majd meginogtatja azt a faxom tudja mi által táplált eddigi fenenagy bizadalmát az OPUS-ban és egy hirtelen, de annál erősebb félelemtől sokkos állapotba kerülve, majd pont most kivágja végre ezt a fosht?!
Szerintem van. Meg nagyon sokan a moratoriumos zsozsót betolták ám a tőzsdébe. A zinternetbe már nem tudtak beszállni. Ettől függetlenül a felvetés szerintem sem állja a helyét. Én sok opus részvényest ismerek személyesen, akik azt sem tudják van ilyen forum. Rá sem néznek, élik életüket, leszarják. Majd 5-8-10 év múlva megnézik. Nem mindenki déjtréder meg laptoplájfsztájl. . Kirázás itt nincs már. Halálhörgés siralom játszik már helyette..
Jó vicc! :))) Jesszusom, na ne már! Ugye ezt te sem gondolod komolyan?! Nincs az az idióta kisbüfi ebben a galaxysban, aki abbe a xarba erőn felül, hitelből belevásárolná magát!!!
NEW OPUS GLOBAL