Szerintem a forum 50-80 ember max, plusz ugyan ennyi aki olvassa. Nincs ennek jelentősége. Ezen kívül ezres tétel lehet még a részvényes szám. Szerintem
:-) igen a nőkre ez nem vonatkozik :-) Minden nap ezen gondolkozok, hogy hol csesződött ez el ennyire. Mai story, egy ügyfelemmel beszéltem, szolgáltató cég, szóba került az OTP a cége kapcsán, abból a tőzsde, és felhozta az Opust, hogy hallottam-e róla, mert Ő vett közel két éve, és hogy ez hogy lehet hogy 50% bukta lassan. Nem érti, vállalkozó, nem kicsi, és azt mondja, hogy a +50% is alacsony lenne a cég háttérrel... . Úgy kerülöm ezt a témát pedig mint a tüzet. És ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy nem kevés beültetett Konzum, Opus tulaj lehet. És tényleg érthetetlen ami itt megy. Csak a végét várom már.
Nem tudom, asszonytól három éve mindig megkapom, hogy minek vettem ebből/ annyit amennyit. De a nőknél a rövidtávú memória egyébként sem jellemző, ők mindenre is emlékeznek.
Lehet így van, én máshogy látom. A tapasztalat a tőzsdén nekem azt mutatja, hogy rövid távú a befektetők memóriája. 2-3 nap +10% emelkedés és jönnének a vevők. Mindenhol így van, nézd meg a csődpapírokat újra meg újra beleülnek, de itt is hány ilyen volt.
Lehet akármilyen szuper a 09.30-as jelentés, nem fogja ezt mar senkisem venni, egy-két hígítós, technokolos kivételtől eltekintve. Hányszor égettük már meg magunkat? Itt már mindenki azt várja , hogy csak egyszer szabadulhasson ettől a szartól, ez meg még inkább nehezíti az emelkedést. Gratula a vezetésnek, remélem az élet más részén visszakapjatok.
NEW OPUS GLOBAL