Mi ertelme ledugozni 234 es 235-ot 22,5K-val mikor kutya nem veszi.?Szanalmas az egesz parodik.1 hete igy tengunk 5 ft-on belul.Nagyon komoly.5.-ik Bluecsip szuletoben van.
Lehet,hogy nem egyféleképpen értelmeztük . Gyárépítésnél nem zárnám ki,hogy ott lehet én mind gyártót vagy tulajdonost nem tartom valószínűnek. A főügyész meg nem lepett meg.Đ
Ez mind szép és jó (majdnem), de eddigi csiliardokra csak zuhant mint a kő...mindig jön egy hír morzsa amivel életben tartod a reményt....értem én persze, de a realitás eddig nagyon szomorú...
Befektetői szempontból a TITÁSZ jó, mert stabil bevétel, nem függ semmitől. A Balatonról elég sok érdekeltség van a Hungest + Balatonturist A vakcinákkal én nagyon vigyáznék. Hadiipar jó persze. . Energetika, Szolgáltatás, olyan amit sokan, százezrek, milliók vesznek igénybe fixen minden hónapban. Az a jó üzlet, az a stabil alap, abból lehet oszti. . A bank, hát számomra fura lenne, ha nem lenne valami kapocs, Vida(Takarék) Járai, Balog (MKB vezér) komoly banki csapat.. De majd látjuk.
Titász uncsi, szerintem arra nem mozdul meg senki. Kéne valami új sztori: hazai vakcina gyár, hadiipar- az most az új divat- , Balatoni szállodák, részesedés az új szuper bankban, ilyesmi.
valóban igazad van remélem ez nem számít személyes adatok kiadásának mint azt tette az 1000 nevű 1000 kitiltott de még mindig nyomló további 1000 nevű bakter
NEW OPUS GLOBAL