persze nézegetem a topikokat, láttam hogy voltak parázs viták, néha azért életjelet adok magamról... :) sajnos opi részvényem csak 1 db van, bár gondoltam, hogy visszaszállok, de látva az elmúlt hetek/hónapok teljesítményét egyelőre még nem vitt rá a lélek... ha a Mészárosék kiszállnának és piaci alapon működne a részvény, azonnal visszaszállnék, be kell vallanom ezekkel a Ner-szarokkal tele van a nemiszervem
Törölt felhasználó2019. 07. 09. 12:40
a legkitartóbbakat szopatták meg a legjobban....hangsúlyozom h eddig...
arra gondoltatok, jogy a jelen árfolyam alapján komplett tsys cucc többszörösen be van árazva és hipertömés zajlik, amiből orbitális kori lesz? Csak azt remélem, hogy nem lesz kontrás mozgás ott és itt és ez a KIBA opi végre megembereli magát és a fundamentumainak megfelelő mozgásba kezd..
10 perc alatt lett hirtelen 300 ezer darab eladó papír benne, kíváncsi vagyok ki/kik szállnak ki belőle, ha elmúlik a bolondok órája, nem csodálkoznék ha bezúznák pirosba
Csak hagulatot akartak kelteni. Mintha ez ennyire negatív lenne ránk nézve, nem hinném. Ha akarnák az opus-é lenne a 4-ig mindenestül de nem ezt akarják. cignél mi volt? Tőkeemelés cserébe részvény vásárlás. Takaréknál? Konzum eladta a fhb-s pakkját cserébe takarék is bevásárolt a konzumba. Voltak és lesznek is érdekes összefonódások.
2%on áll, az minden, csak nem rakéta :D opus sorsa kérdéses, mit és hogyan akarnak ebből a fenenagy fúzióból és 5. blue-ból kihozni. Csak legyen aki kivárja :D 440,8-on egerészünk..
Szvsz jelenleg ennyi van: a 4ig az állami megrendelésekhez vette meg a Tsyst, ahogy a pletykák és nyilatkozatok alapján erre számítani lehetett. Mivel már vannak, és még lesznek is állami megrendelések, a 4ig profitálni fog ebből. Ez viszont az OPUS-nak ha tetszik, ha nem, jó. A számokban jól fog mutatni, ha el nem adjak a részesedést. A mai reakció pedig szvsz természetes volt. Máshonnan is kaptak ki lóvét. Speka pénz erre mozdul, akár innen is, és megy át délutánra és pár esetleges limites napra a 4ig-be... Ebben számomra semmi meglepő. Ugyanakkor a részvényünk jelenleg semmiképp sem ér kevesebbet funda alapon, hanem talán picit még többet.... A spekak lehet hogy fognak most ezen is, de a 4ig jelenleg - főleg ha még rántják- túlárazott. Az OPUS pedig alul.... Lassan ott járunk, hogy ha "Mind meghalunk, kivezetés " több jut egy darab részvényre, mint ami az árfolyam. Ez pedig azért elég biztató. Tényleg türelem kell ehhez, akinek pedig nincs, az futtassa meg a pénzét máshol, és amikor úgy érzi jöjjön vissza. Nem volt befektetési tanács...
NEW OPUS GLOBAL