Nos én tévedtem. A 100 milliárdos céget egy 4IG nem tud megvenni. Legalábbis 1 órával ezelőtt semmi nem támasztotta alá a vételt. kíváncsi leszek, hogy mennyi lesz a vételár úgy, hogy nem a teljes Tsystemet veszik meg ( kis és középvállalatokat a Tsystem megtartja ) illetve miből fedezi a vételárat. Valamint erre hogy reagál az OPUS. Végülis ebben van részesedésünk.
Figyelj én biztos voltam benne.Jaszai azt mondta hogy rövid időn belül meghatározó ITceg lesz.Akkorat nem hazudhat hogy nem csinálja meg.Rovid időn belül kiderül az igazság
4-est ma delutan 2 kor szerintem visszaelngedik es elszall a gecibe.Igaz senki se tud semmit.Megvettek valamit a T-sysbol,de ez senkit se erdekel.Memet megint eszetlenul.Par nap mulva kiderul,hogy megvettek a t- sys hulladek raktarat tele szarral.
nem mondhatjuk, hogy tévedtünk, mert nem vagyunk az információk birtokában. Amit ma bejelentettek az egyelőre irracionális! Ha mi racionálisan közelítettük meg ezt a mai bejelentést, akkor csak annyi a magyarázat, hogy nem voltunk az információ birtokában, ami egy ilyen tranzakció esélyeit validálhatta volna!
Törölt felhasználó2019. 07. 09. 11:34
Előzmény:
törölt hozzászólás
jaj, ne csináld már, azt mondták h nem vesznek más tőzsdei céget, opus globál és mi elhittük, ennyi történt...
NEW OPUS GLOBAL