JG említett kötvényt , de hogy ki fogja ezt megvenni és milyen %-ban az nagy kérdés. Sőt az, hogy se vételárat nem közöltek, csak a megállapodást, az egyértelmű arra jó, hogy részvényeket húzzanak fel. Láthatjuk a Telekom emelkedik.... szóval itt a cél a részvényárfolyam emelése.... Gondolom itt is kiszállás lesz.
Remelem leverik az arfolyamot 400-ra.Legalabb szivjunk egy jo nagyot.Mi visszuk el a balhet a miatt a nyomorek ceg miatt.Dogoljek meg ha valaha is 4-es reszvenyt veszek.Szerencsere sosem volt es nem is lesz.Inkabb szopok opusban.Penz nem szamit.Mig van mibol bukni.
Nos ha az megtörténhet, hogy egy 4IG kb 30 milliárdos cég, bevásárohat a Tsystembe , akkor itt bármi megtörténhet. Nem lehetetlen, hogy mi adjuk a casht erre,,, vagy valami nyakatekert módon lesz valami...
Én leválasztom JG szavait, a mai bejelentéssel. Orbán nélkül ez nem ment volna. Gratulálok neked, hogy biztos voltál benne. Én biztos voltam az ellenkezőjébe. De Nem tudod mennyibe kerül a deal, nem tudod miből fizet a céged. Tehát nem tudod megitélni hogy mennyi profitot termelhet.... de sok sikert. Betgyuri
NEW OPUS GLOBAL