Kössssz! Én pedig 8:30-tól ott ültem volna, és ütögettem volna a monitort, hogy megint szar ez a random.. Meg Gyurit is szidtam volna, miért nem ír nyitót..
Ámen! Legyen remek a jelentés! Én lennék a legboldogabb, bár nem tudom az árfolyam azt hogy tükrözné le.. Várom a hétfőt.. Már csak azért is mert tele a naptáram, az ezres bulira a végén még nem tudok időt szakítani...
Szerintem itt már kisbüfik nem veszegetik, csak a nagyon elvakult hülyék mint mi :) + a belsősök csipegetik. Meg persze brókerjózsi. Higyjétek el, zsákolja...
A "Jó napot kívánok" köszöntését én már úgy fordítanám le magamnak, hogy "Mi a f@szér hívtál köcsög?" Pont ezért nem hívom. Én sem vagyok gyenge, de arcban erősebb lehet nálam - alulmaradok ;)
Du. felhívom Igazmondó Transzparens Gábort, nincs e valami meló. Azt halottam, hogy az Opusnál mind pénzéhes-dilettáns, amatőr semmirekellő tolvajok dolgoznak vagyonokért. Én megfelelek minden paraméternek, és a fizetés is elegendő lesz! Szeretném a feleségemet is beprotezsálni, állítólag van olyan állás -szintén sok pénzért-, hogy még a száját sem kell kinyitnia. (mondjuk otthon ezt ingyen is tudja).Fiúk, ha bekerülök, ígérem szivárogtatok ki belső infókat. A könyvelővel viszont kib@szok, lecserélem a számológépét olyanra, amin nincs "-" gomb, csak "+". Szurkoljatok, hogy felvegyenek!
NEW OPUS GLOBAL