Milyen semmire ,szinte hetente nyer több milliárdos üzletet!! Persze az Opus megnyer mindent is, de a bizalmat bő két év alatt totálisan eljátszották. A kutyát sem érdekli az Opus csak a beragadtakat sajnos!! Aki tehette kiszállt még bukóban is és átment 4ig be, legalábbis az én környezetemben szinte mindenki 😉 4ig ben mai nap sokan realizáltak, aztán egy másfél hónap múlva megint vissza lehet venni 600 alatt , vagy nem😉 Jópár ideje nagyságrendekkel jobb cég mint az Opus!! Jóval kevesebb részvény számmal, óriási forgalommal lehet benne halászni.
Néztem én is.......tegnapi "barátunk" ma 274-re 120e készlettel jelentkezett....te láttad, hogy a "maradék" 110e pakkját kivette vagy megvették? most 276
Igen csak tudod egyik fele hasít, másik meg nem...túl összetett...ha egyik nyer valamit félnek, hogy a másik részén elbukják az ottani hasznot...ez a szaros kandallógyár is mit keres még itt
Számolja már valaki össze csak idén mit zsákoltak be az Opus alatt lévő cégek, érdekeltségek. Tényleg 1000-nél kellene lennie az árfolyamnak, ha nem ilyen manipulált szarkupac lenne az egész vezetőséggel együtt! Opus= átb@szás
NEW OPUS GLOBAL