B.zdmeg ezzel mit kezdjek? Vegyem ki? :D Bár én lennék az :D
Törölt felhasználó2020. 05. 21. 17:30
90m napi forgalommal mit is várhatnánk? Egy közép befektető is a hasát fogná......majd,ha lesz 1-3mrd közötti napi forgalom,majd akkor lesz tartósan up! Fordítsuk meg a kérdést: ha kiszállna a Mészáros a cégből és eladnák egy politikailag független csoportnak az jobb lenne? Mondjuk 800-1000,-Ft részvényenkénti áron elfogadnám!
Gyuri nálad bármilyen mocskolódás megjelenhet? Csak kérdezem. Én könnyen pofázok 300 alatt vagyok érdekelt, én kiülöm. 2-3 évet simán megér. De azért ezt budacash2-nek nevezni sztem picit túlzás. Gondolom azok háborognak itt teljesen jogosan akik 5-6-7-800 ról vannak beragadva, az tényleg nem volt szép annak idején. Ezt már milliószor elmondta mindenki.
Így van, mindenki saját stratégiája szerint kereskedjék. Mindig utólag dől el jó döntést hoztunk e. Hát én sem adtam sajnos 2017 végén ,hanem kicsit előtte a 805 nek 😉 De így is szép volt mert 2016 ról volt. Persze a győzelmi mámoros kétharmad után visszavettem 600 -650 körül full tőkével, viszont látva a tökölést még közel nullába kiszórtam 2018 nyarán. Azóta teljesen másokban vagyok ,igen nagy kockázatot vállalva, egyszer fent egyszer lent a libikókán 😉 Sok sikert, türelmet, és ezáltal nyerőt kívánok!!
Mondjuk én se látok nagy esélyt arra, hogy fényes legyen a negyedéves jelentés.. Sajnos mindezt nem azért mert nem egyezik a célom a vezetőséggel és sajna ők manipulálhatják ( törvényesen is) a számokat :( Mivel ráérek és nem fogom eladni amim van- csak abban bízok, hogy pár éven belül kisimul. Nem trédelgetek- ezért nem látom értelmét bukóban kivenni és másba fektetni ( nem tudom mi másba lenne jó) ráadásul úgy érzem, hogy ebben a holdingban van pénz és lehetőség is ( kérdés, hogy mikor és hogyan aknázzák ki)
Akkor egy két embernél nagy a baj, ahogy lentebb olvasom... hidd el néhányan a beírásokra kereskednek. Sokan azt sem tudják mikor van a jelentés, vagy azt, hogy az milyen időszakot ölel fel.Elég ha egy- két ember elkezdi bedobálni piacin a pár ezres , ne adj isten pár tízezres pakkját és már lent is vagyunk, aki meg ránéz azt hiszi adja a tulaj, azt ő is dobja és egy spirálba kerül. Nem kell ide sok százezer db, hogy ez bekövetkezzen. Nekem és a kollegámnak( 1 irodában vagyunk) 60 ezer darabunk van. Képzeld ha ma ezt bedobom, mert meguntam 3 évig várni a messiást. Én is azok között vagyok , aki még pluszban vagyok, de nagy barom, hogy nem adtam 2017 végén. Ezt a q1 et mindenképp megvárom, ha nem húzzák a megálmodott szintre, akkor megválnak útjaink...tovább én sem várok.
Elég szépen leírták neked, hogy a vírus nem igazán befolyásolta az első negyedévet.. Persze ez mellett elsiklottál. természetesen nem a Te beírásodra kereskedik itt senki- ráadásul ha ennyire felületes is ráadásul.De ez legyen a Te dolgod... Ezek mellett simán benne van a pakliban, hogy ÉCs-vel stb.-vel nem lesz jó eredmény. A második félév kérdéses - a szállodák mínuszosak az építőipar csökkenhetett, de ahogy mondják nem állt le. A Kall és a Viresol viszont érdekes lehet és sokat lehet látni a 2. félévből mert a fertőtlenítőszerekhez és gyógyszerekhez gyártott etanol volt a szűk keresztmetszet a gyártásban. Szóval ezeknél fullon gyárthattak és forgalmazhattak..
Ugyan már, miért vezetném félre a részvényeseket!!?? Nagyon komoly a baj annál aki a felvetésekre, más véleményére alapozva dönti el vásárlási szándékát!! Csupán saját elképzelésem írtam ,de persze lehet pont az ellenkezője lesz, ahogy te várod!!
Ha a jelentés szar lesz az nem a vírus miatt lesz. Az első negyedév jan1-től márc 31 ig időszakra szól. A vészhelyzetet márc 16 tól léptették életbe. Ez 2 hetet jelent. Addig minden úgy volt , ahogy ők akarták....A második negyedév csakugyan nem lesz jó turizmus oldalról nézve.Nem kell szerintem a részvényeseket félrevezetni csak azért , hogy lentebb tudjál venni.. mert már esetleg a múlt héten dobtad. Mondhatnám az ellenkezőjét is, hogy szerintem meg nagyon jó lesz.
NEW OPUS GLOBAL