Megint tanultam valami újat! Mivel nem szeretném senki kedvét elvenni ettől a remek befektetéstől, inkább lépek! Bontok egy narancslét az egészségedre! ....
Biztos nem haragszik meg az eddigi kultúrált hozzászólalásaiból ítélve, ha válaszolok helyette is, de kit érdekel ki milyen politikai nézeteket vall??? Ki az a kétszínű tetű aki nem szimpatizál a mostani kormánnyal (ez nem azt jelenti, hogy bármelyik intézkedésével-tettével egyetért) és van opus részvénye?? :))
Ez a papír a legnagyobb talány. Egész egyszerűen érthetetlen, logikátlan, idegörlő. Mindenesetre én most már megvárom mi lesz ennek a vége... Akár hosszú ideig is maradok benne, de ezt a 2 évet amit itt idegben hazavittem komolyan meg kell fizetni :-) Jelentésre, hírre, nyertes pályázatra, beeső 10Mrd-okra teljesen immunis a papír mozgása. Ebben azért van furcsaság nem kevés. Kitartást mindenkinek, még 2 nap, zárhatnánk a hónapot 300 felett...
Vannak egyesek akik a szart is csokinak nézik, ha ennek a bandának a seggwbol jon ki. Természetesen nem rad gondoltam, hanem azokra, akik a z tippedet fikaztak.
Ahogy korábban írtam, alig van (itt is) befektetői szemléletű ember, ellenben a valós, értékteremtő munka nélkül, de gyorsan boldoguljak - lehetőleg még adót sem fizessek és közben szidjam a rendszert - emberrel, akik kereskedésnek hívják a spekulációt, s közben a "minimál TB-s" társadalmi közteherviselésük mentén osztják az észt a becsületesek által befizetett adók allokációja tekintetében. Sajnos ilyen emberekkel vannak a valós kisbefektetők is "érdekközösségben" az emelkedést illetően. Érdemes megnézni, hogy a nap mely szakaszában ki milyen aktív, ez is egy "kórkép". Remélem fáj az igazság és kapok egy rekord mínusz halmot :) Természetesen eszem ágába sincs nyaldosni a beültetőket, mert jól kibabráltak velem az évtizedek alatt agyonadózott munkából összekuporgatott megtakarításomat illetően (sajnos nincs olyan jövedelemtermelő képességem, hogy jelentősen lejjebb tornásszam az átlagomat), de akkor is hajrá nemzeti holding :)
Még megvan sajna :D Amúgy 277-nél vettem múlt héten amikor volt A BUBE belgrád rally :) Én beleláttam akkor 10-15 forint száguldást nem jött be, úgyhogy várok
NEW OPUS GLOBAL