:-))))) azok itt vannak 24h-ban. Én nagyon Opus párti vagyok, tudjátok, de amikor reggel ránézek és csak ez piros legszivesebben kib@sznám az egész 60k-t... Érthetetlen. Csak a józan ész tart vissza ettől. Annak örülök, hogy minden más amit vettem idén komoly pluszt termel.
jó reggelt! Ma biztos megint a szokásos nap senki ne bizakodjon a tegnapelőtti hír ennyit ért!!! akkor ma is biztosak lehetünk a - 2 -3- 4 %-ban Üdvözlete a gépházba........ Majd ha úgy akarják emelkedik de lehet hogy soha nem akarják! Hajrá opus
Szia! Csak úgy megjegyezném, hogy én pl. nem vagyok tisztába Mészáros értelmi képességeivel. Lehet, hogy TE jól ismered személyesen.. Csak úgy megjegyezném, hogy a világ már csak olyan, hogy a politikai elit BÁRMELYIK oldalon is áll csak akkor tud győztes lenni ha a gazdasági háttér ( támogató gazdasági erők) erős. Szóval mindenki a saját borját eteti. Tök mindegy, hogy ki nyer legtöbbet az állami beruházásokon azt úgy is démonizálja a másik oldal médiája. HA nem mészáros meg Szíjj meg stb nyerné a legtöbbet akkor az új főnyerőre szállna rá a sajtó mert a választó tömegek irigységére apellálni megéri...
NEW OPUS GLOBAL