Fórum olvasók biztosan emlékeznek rá, mikor el lett hintve az az információ, hogy Neresek is bevásároltak komoly tételekben, persze magasabb árfolyamon. Az indok az emelkedésre az volt, hogy ők éhesek és kapzsik. No, akkor ha tényleg volt nekik opusuk, akkor azt mar eladtak, mert az ehseggel nem jól párosul a türelem. És ha bent lennének még, olyan háttérrwl elnéznék, hogy a milliárdjaikat vki eljátsza? Nem lenne rá kapcsolatuk, hogy megtudják ki manipulalja az árfolyamot es ne tegyenek semmit? Az mnb vizsgálatot nem sürgetnek meg? És ez még sok gondolatot felvet.
Lehet hogy igazad van én személyszerint pont leszarom hogy kit kedvelnek itt nem kedvelnek azzal remélem tisztában vannak ha olvassák hogy itt az emberek azért fektettek be egy részvénybe mert bíznak bennük és itt a bizalmam felül rengeteg olyan hír és pozitív dolog van ami azt erősíti hogy ez egy jó cég ugyanakkor egy manipulált árfolyammal átverve érzem magam nagyon sokan átverve érzik magukat.... szinte mindenkinek van családja és lehet úgy gondolkodni hogy ezek az emberek mások családja elől vette el a lehetőséget hazugsággal és itt a hazugság a legborzalmasabb! Tudom hogy ilyen világba élünk tisztába vagyok vele de ne törjön felettem senki pálcát főleg akkor ha egy vonaton ülünk biztosan azok az emberek akik bent A gépházban dolgoznak boldogan mennek haza és mesélik esetleg a gyerekeiknek a családjuknak hogy “drága Szeretteim már megint átver tünk sok 1000 kis befektetőt olyan boldog vagyok!” Na ezeknek szól a sok negatív hozzászólás és pont leszarom a mínuszokat meg akik minuszolnak ... bocs az off ert...
Szerinted mennyire leszarják. Régebben, még a szép magasabb árfolyamon időkban vki irta, hogy járt bent a székházban, ahol mondták a dolgozók , hogy rendszeresen olvassák a fórumot, meg is neveztek egyeseket, akiket kedvelnek. Mai időkben lehet már nagyon nem kedvelnek senkit a beirasok miatt, sőt lehet (ha bentről irányítanak) megvárják az általuk utált szemely eladását. Persze ez túlzó feltételezés, de ez sem elrugaszkodottabb, mint a fuziotol, eves jelentestol, bubetol várni az emelkedést.
Csak megtiltotta neki az Mnb, nem eltiltotta. Attól még csinalhatja, ha anyagilag jobban jon ki meg igy is a bírsággal, akkor a kocsoge biztos fogja is csinalni.
NEW OPUS GLOBAL