Milyen visszajelzést kaptak a nemzetkozi intezmenyi befektetoktol a roadshow soran? Amennyiben kedvezot, velemenyuk szerint miert nem jelentek meg ezek a befektetok vevokent kesobb?
Szia Gyuri! Szerintem minden kérdés megvan neked is, elég alpos vagy. A várható écs mindenképpen izgalmas, az árfolyam állapota srv mellett szintén, és igazából a kommunikáció hiányának oka. Igazàból már ígéretre meg fontosak a kisbüfik válaszol nem kellenek, számomra az árfolyam kommunikál a legjobban. És az nem pozitív 300, 400 és 500 alatt sem az...
Én olyat kérdeznék tőlük, amire úgyse válaszolnak.... Nevezetesen, hogy Mészáros megbízásából felvásárolja-e valaki nagy darabszámokban az olcsó Opus részvényeket?
Tisztelt OPUS részvényesek ! Ma a zárót nem tudok írni. Ma este levelet írok a felső vezetőségnek, és szeretném estére összegyűjteni ( nyilván vannak ötleteim persze ), hogy mi az ami kérdéseket elküldjek a Fórum nevében. Nyilván szeretném ha velünk is foglalkoznának. Ezt nem adhatom fel :) Mind a levelet ( mikor elküldtem ) , mind a választ ( amint megkapom ) ígérem a fúrumba fogom feltenni. Persze a New OPUS GLOBAL fórumba. Köszönöm :)
próbálkozás volt hogy mennyien mozdulnak rá !!!! idióták nem veszik észre hogy kutyának se kell és akinek van az nagyon kiakar szállni belőle !!??? de nem itt ti ostobák! vigyétek fel 2000Ft ig és mind a tiétek lehet !!!!! kis genyók!!!
NEW OPUS GLOBAL