Goran25,BUXopoly és persze a többiek. 7 számjegyű keretem van az 1000-es buli megrendezésére.Hiszem,hogy ott sok itteni ,,virtuális" karaktert ismerek meg személyesen. Kemények a mostani idők,minden tiszteletem a magas szintekről lévőknek.A felhők egyszer elvonulnak és kisüt a nap.Hajrá OPUS!!!!!!
2017 szept óta csak vettem. Nem adom. Meggyőződésem ha valmi ma magyarországon menni tud az ez a papír. Persze az árfolyam számomra érthetetlen de ráérek évekig.
Én is rövidebb távra gondolkoztam, de megvárom mi lesz most már a korona után. Szerintem a korona egy plusz hab a tortán ilyen esetekben, akik írdatlan pénzt keresnek ilyenkor. Hogy utána mi lesz a papírral, arra lennék kíváncsi. Jelen állás szerint 490 árfolyamnál már én sztem 4-ig whiskymet nyitnám örömömben:) De néha tényleg jobb nem nézni és napokra eltűnni innen. Hát remélem, hogy nem egy nagyon rövidtávú gyors lefolyású - os befektetés lesz. Én 270-átlaggal vettem, hol alatta, hol picivel felette...100 ezer db alatti mennyiségről van szó, de azért pénz az is....
Én leirtam már tobbszor hogy először 2017 nyarán vettem bele igaz kevés darabot azóta fel is le is vettem 490 körüli átlaggal vagyok benne ...30 m bukoval! Azóta egy kurva darabot nem adtam el ...közép távra vettem..hosszútáv lesz belole..
A horoszkópom szerint márciustól helyre áll az anyagi helyzetem, na de, ha a közgyűlésig mégsem, akkor végre komolyan vehetné itt mindenki, hogy minket szarba sem vesznek, a jog kurvára nem véd semmitől, össze kellene fognunk, és basztatni ezeket a nyavajásokat, szóljon már minden az Opusról, mert ez Magyarország egyik legnagyobb cége, az állam üdvöskéje, ami 2 éve szopatja a részvényeseit! Alakítsuk meg az AJKA csoportot, és vonuljunk a székház elé, tüntessünk a közgyűlésen, jelenjenek meg cikkek stb De várhatunk még nyugisan 2-3 hetet, hátha végre megjelenik valami a ME ről ill a BuBe ről AJKA, AJKA
NEW OPUS GLOBAL