Ne legyen kétséged: a pénzért. Ha valamiből ki tudnak hagyni minket, azt meg is teszik, vvagy kivenni a cégből "legálisan" azt is, afelől ne legyen kétségünk.
hibáztam, ez kétségtelen, a 2/3 elvakított és még most sem értem h miért az történik ami történik,hogy miért nem opit építik, mindenki jól járna ezzel, de nem, meg azt se h akkor mit akarnak,meg azt sem h miért így bonyolították a dolgokat? Igazából, már fel is adtam h megértsem....
Ez a határvonalat már irtad máskor is! ? Nagyon türelmesek lehetnek mert 400 alá is bement, és mondtad nah ott eladják, nem adták. Most meg majd ősszel..
ezzel a tőzsdézés egyik alaptézisét hágtad át: full tőkével szálltál be 1-2-3 papírba. miért? Akkor nem gondoltál arra, hogy ad absurdum nem jön be és ülhetsz a végtelenségig, mi kiolvad egyik/másik? Ne gondold, hogy végtelen lóvém van, egyszer tőzsdés vagyok egy általam egészségesen kezelni vélt portfólióval. Mindössze annyi a történet, hogy igyekszem a saját szabályaim szerint JÁTSZANI, mert itt ezen van a hangsúly. van egy cégem, melóm, családom, felelősségem, mértékletességem (:D) Volt nagy bukóm nekem is nem is egy, beragadás milliószor, nyerő, ebben a körforgásban a 3ik kell legyen túlsúlyban és mindig legyen KP, amivel egy sztorinak ítélt papírba be tudj szállni, mert különben a full tőkével lesheted, ahogy elrobognak a vonatok, hacsak nincs egy ultima ratio stop, vélhetően a te esetedben nem volt ;) Ügyesen, reméljük az OPUS is megembereli magát és ősszel sikertörténet kezdődik, amit vetítenek lassan két éve :D
Addig is, egy kis érdekesség, találtam egy ilyet a cégnyilvántartásban: Bejegyzett név:RM International Railway Construction Korlátolt Felelősségű Társaság Rövid név:RM International Railway Construction Kft. Székhely: 1081 Budapest, Népszínház utca 46. Cégjegyzékszám:01-09-344273 Adószám:26777360242 Alapítás dátuma: 2019.06.25. Főtevékenység: Vasút építése Van valakinek fogalma arról, ez mi lehet?
én ezt az árfolyam manipulálást szimpla átverésnek tartom. Elfogadom, hogy 7-800-nál túlértékelt a papír, elfogadom, hogy korrigált 400-ig. De ezt a folyamatos visszanyomást nem tolerálom már (igaz, nem tudok mit csinálni, max eladni). Bár, ha most fékezik, akkor nem értem, hogy az emelkedésnél miért nem fékezték....
NEW OPUS GLOBAL