Miért értelmezhetetlen? Számomra egyértelmű...nem tartozik a kisbefektetőkre, nem tartozik a nyilvánosságra, nem tartozik az adófizetőkre mire költik a pénzünket.
Szerintem a Tigázról lesz bétes hír, de az 100%-os tulajdont jelenthet. Az OPUS eddig is részesedéseket vásárolt, sőt növelt is . A TIGÁZ esetében pedig további vásárlást sejtek én :) Illetve az Alapok esetében az átadást a Tigázban szerzett részesedést illetően. Mindenesetre fura : 4IG / Telekom : Szándéknyilatkozat aláírása , érték nélkül, forrás nélkül Orbán Viktor Telenor részesedést akar a Vevő az Antenna Hungária lenne és most a Tigáz részesedés bét bejelentés nélkül.... Értelmezhetetlen ...
Maribácsik játszanak, a tegnapi hír ekkora érdeklődést váltott ki!? Fasza,egyre nehezebb így türelmesnek lenni. Ha nem lenne hír,nyilván nem is várnánk komolyabb fordulatra egyenlőre,de hogy így se?
Egy idő után az alapoknak is jobb lenne egy kis mozgolódás. Nem? Ez nekik miért jó? Szórni nem tudnak annyit, mert kicsi a forgalom. Realizálni szintén nem jó ezen az árfolyamon. Short jelei nem mutatkoznak. Inkább szándékos árfolyam visszafogás. Tudom, ez nehezen megfogható, vagy bizonyítható... De ha nem az zajlik, akkor mi?
Nem fognak BÉT közleményt kihozni! Nem véletlenül ennyire kusza, szövevényes a cégháló...azt se tudjuk ki kivel van... Direkt nem akarják,hogy egyértelmű legyen! Véletlen lenne,hogy egy ekkora hírt éppen hogy lehozz a sajtó? A 4iG-s telekomos hír az fontos volt,hogy mindenki tudja még a M1 Híradóban is benne volt, minden hírportál megírta. Ezt,hogy a legnagyobb magyar gázhálózat Lölőhoz került, csak lábjegyzetbe említgetik meg, pedig nagyobb biznisz!
Nincs itt semmi baj, épül a holding. Az hogy nem veszik nem baj, tobb marad annak, aki ilyen aron akar higitani. Az sem baj, ha kimaradtunk a tigáz stirybol, van itt bőven értek. Örüljünk, hogy ilyen tartalmas cég részvényesei lehetünk.
NEW OPUS GLOBAL