Gyuri ezt nem sértésnek szánom, de nálad jóhiszeműbb ember az opussal szemben nem létezik. Amennyiben a tigáz tranzakció befolyásolná az opus bevételeit, akkor ezt nem a sajtóból, hanem a BÉT közlemények rovatabol kellett volna megtudnunk. Ide ha jön vmi, akkor az rv szám növekedéssel jar. Mivel a potenciális befektetők ezt látják, nem is vesznek, ezert ilyen siralmas a forgalom. Tegnap meg azert mentünk, mert a hírt egy páran opusnak tulajdinottak, ezert vettek, feltek hogy lemaradnak a vonatról. Amely most nagyon vakvaganyon áll.
Rám gondolt Gyuri!!! De csak egy klón!!!!!!! És miért is kéne tiltani engem??? Leirtam egy véleményt ami simán belefért!!! Csak szorakozni jön ide a hally gally!!!
Vannak akiket felfüggesztettem és vannak akiket megkértem, hogy ne sértegessen másokat.
Kérlek nevezd meg kire vagy kikre gondolsz.
Mellékelem a FÓRUM SZABÁLYZATA Általános szabályok Az 1. számú szabály: ne személyeskedj! A másokra tett sértő megjegyzéseket szankcionáljuk a legerőteljesebben. A hozzászólásod (valamint a neved és az avatarod) nem lehet gyűlöletkeltő, másokat sértő, zaklató tartalmú. A hozzászólásodban szereplő linkekre ugyanez vonatkozik. Tilos a trollkodás, a reklám, a spam és a flood. Ne add ki magadat másnak, és ne fedd fel más fórumtársad valódi kilétét. Bár a politikusoknak közszereplőként több kritikát kell elviselnie, az ízléstelen, primitív, indokolatlanul lealacsonyító, csakúgy, mint a feltehetően valótlan tényt tartalmazó hozzászólásokat ilyen esetben is szankcionáljuk. Ha jogszabályba ütköző hozzászólás miatt kárt szenvedünk vagy költségeink keletkeznek, azt a hozzászólóra áthárítjuk. Próbálj megmaradni egy felhasználói fióknál. Egy email címről egy regisztráció lehetséges. BÉKE Betgyuri- Moderátor
Csak _realmadrid, madridista próbál szorakozni, mert nem megy neki, csak megsúgom nektek, meg a tiltásának is :)))))) De rég kacagtam a szánalmon!!! :)))
most már csak az árfolyamra transzformált hatását kellene látnunk a hókuszpókuszoknak :D Azzal még adósok, egy dolog fix mostanában, a piros szín :D 441,2
Miért kell itt olvasni, hogy folyamatosan szidják a vezetőséget trágár nyomdafestéket nem tűrően?!?!?! Legyen szíves tiltani innen az embert. Köszönöm!
NEW OPUS GLOBAL