Tisztelt befektető társak! Új elemmel bővült a mai nappal az Opus Global Nyrt energetikai szegmense. Az Opus Global Befektetési Alapkezelő Zrt. (korábbi Konzum Befektetési Alapkezelő Zrt, amiben a FÚZIÓT követően az Opusnak 47%-a van!) 49,57%-os tulajdonrészt szerzett a Tigázban. Ami - ha jól számolom - közvetlenül nem kevesebb, mint 23,29~23,3% tulajdonrészt jelent az Opus Global Nyrt-nek… Valóban elindult fundamentálisan egy mozgalmasabb időszak, máris tovább bővült az energetika is az élelmiszeripari Kall után. Ennél egyértelműbben nem lehet leírni, hogy nagyszerű hír. Lesz még ezzel kapcsolatban fejlemény a későbbiekben, ebben biztos vagyok. Sokan butaságokat írnak ide a fórumra is, majd szerintem kell egy nyilatkozatféle valamelyik vezetőnktől is, hogy lemagyarázzák a befektetőknek, mit is jelent ez a hír... Én boldog vagyok, már csak az árfolyam hagy kivetni valót maga után. Kitartás, türelem, hamarosan áttörjük azt a 200naposat. Aztán fordul a piac is, ebben biztos vagyok. Ősszel már nyoma se lesz ezeknek az árfolyamszinteknek. Ámen A tévedés joga fenntartva! Egyéni vélemény volt... Tisztelettel
Erre a hozzászólásomra jön cáfolat valakitől? Ha nem, akkor ebből a manőverből sem látunk túl sok zsetont. "Amit a magántőke alapok szereznek meg az nem az Opus-é! Ilyen esetekben a különböző vagyonkezelési díjakból részesedünk. De javítsatok ki ha tévedek..."
Ezt írom én is. Jelenleg sajnos nincs köze a biznisznek az opus-hoz csak reméljük, hogy egyszer majd lesz. És ha majd lesz akkor reméljük, hogy korrekt áron..
Sajnos csak azt látom egyelőre, hogy ML vásárol ezerrel árnyék cégeket minden vonalon az opus érdekelt cégek mellé (építőipar-mezőgazdaság--most energetika- a V-híd bevonás leállítva )
Nem . A vagyon kezelője ML és az OPUS. ( OPUSBAN többségi tulajdonosa ML ) Ezek az alapok játszanak erősen közre az apportok , részesedések vásárlásakor. un átjátszó szerepet adva. Hallunk még róla a nagy deal miatt még :)
NEW OPUS GLOBAL