Az elmúlt másfél év.....kemény....remélem idővel megtudjuk a mesterséges szinten tartás illetve 400-ig csorgás miértjét.Az ősz már több, belsőbb körhöz tartozó tulajdonos határvonala is.
neked végtelen mennyiségű pénzed van szinte, amit be tudsz fektetni, így lehet kompenzálódni,nekem ugye mindenem itt van, meg be se mertem volna tenni est, 4ig, ott pl bár ha lenne még pénz lehet kínomba bepróbáltam volna...sok pénzzel szinte bármit lehet, ha jut, erre, arra, meg amarra is,nekem nem jutott és még sokunknak, ahogy olvasom
kösz. Mint azt az elmúlt másfél év mutatja, opus más történetté "fajult", külön tervezés és idegrendszer kell hozzá. Ha ősszel sem hoz megvilágosodást ez a tetszhalotti állapot, sokaknál elszakad a fúziós cérna is, bevallottan nálam is..
Gratulálok,szeretek siker storykat olvasni és szívből tudok örülni más sikerének! Én is nyomom több papírban komoly tőkével,igen eredményes nálam is:) Opimusba pont 3 éve ilyenkor júliusban vettem bele,kicsit más pozícióból tudom figyelni a történéseket,de a türelmem azért nekem is véges....
Balu, az összes mostanában divatos "mutyipapír" hasonló koreográfiát követ, érstd piramis játék kicsiben. A jól informáltak, tűz közeliek szállnak be alacsonyan. Az átlag userek, de még a szerencsésebbek menet közben, ők még akár kereshetnek is. Akik meg már a végén/csúcson - nos, ők szívnak. De a piramisjátékkal ellentétben nem a teljes pénzüket bukják, hanem kb. csak a felét :)
végével egyetértek, de az elejével és az úgymond nyári beidegződéssel nagyon nem: elég ha annyit mondok, tőzsdei pályafutásom legjobb nyara fut perpill. tegnapi OTT varázslattal vetettem számot és június 01-től 7 számjegyű nyerőnél tartok, ami 4-el kezdődik ;) Ejj, ha opus is megindulna végre úgy legalább 40 huf-ot..
Nyár kellős közepe van.Adjunk azért időt,most a fű sem nő.Én szeptember végében,október elejében bízom,addigra látványos emelkedést kell tudni felmutatni.Ha akkor sem, akkor rájuk borítom én is....
lókakát, ha ez egy sz@r lenne, akkor nem tartotta volna meg a 400 és most kb 20-30ft lenne, de nem 400, hanem küzd, csak ti nem látjátok, aki nem bírja adja el és vegye vissza két hónap múlva, vagy még később (vagy soha), addig megnyugszik a lelketek
nehéz a magasságokat látni, miközben az 500 lehetetlenek tűnik, emlékszem nem fizettem be az adóm tavaly h majd opi jól felmegy és simán kifizetem a büntetést, meg még jól is járok, de apeh elkezdett nyomást gyakorolni, kértem h legyenek türelemmel, de opi nem mozdult, muszáj volt decemberben adnom, egy adónyi részt 507-en adtam el végül,mint akinek a hátát verik h az alján adtam, buktam, meg még a büntetés is, azt hiszem ezzel mindent elmondtam,azóta 507 közelébe sem volt....
NEW OPUS GLOBAL