A Telexen megszólaltattak tegnapi tüntetőket. Mit mondjak, ég és föld, ha például a Békemenet tüntetőivel hasonlítjuk össze őket! Ezek az emberek szinte nyomdakész, világos mondatokban fejezték ki magukat.
Első ciklusban senki sem olyan korrupt, de utána szerintem mondhatni muszáj vagy a jobb szó, hogy elkerülhetetlen, vissza kell adni az emberek bele vetett hitén túl a pénzt is...a kérdés az, hogy átesik-e a ló túloldalára vagy sem...
Van abban valami nagyon pikáns, hogy MP kívül az MTV hazug propagandájáról beszél, bent pedig ugyanakkor hazugságot terjesztenek róla, miszerint "MP baltás rohamosztagot szervezett az épület megtámadására". Még erre a három órára se voltak képesek leállni.
Az árvízvédelem irányítását nem vette át, a Tiszások koordinálását vette át. A Tisza azzal, hogy az államnál is gyorsabban ment ki a gátakra és ezzel kényszerítette Orbánt, hogy gyorsan lépjen, a gáterősítésen felül is hasznára vált mindenkinek. A többi meg átlátszó semmit mondás és hablaty részedről, MP finomabb eszközökkel való dehonesztálását célozván. Egyébként pontosan azt mondtam, hogy nem szálkát kell keresni, sőt én keresésről nem is beszéltem, hanem a szemünk előtti gerendát kell észrevenni.
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)