Én ezzel nem értek egyet. Már akkor egy orbitálisat hazudott orbán, mikor az 1989-es Nagy Imre újratemetésén mondott beszéde után azt terjesztette, hogy ő neki köszönhető, hogy az oroszok elkedték elhagyni az országot, holott ez a kivonulás már hónapokkal korábban elkezdődött. Nekem már ekkor simlisnek tűnt a csávó, de igazából az 1992-es bp-i szolgálati lakás ügye és az 1993-ban a fidesz székház eladásából saját zsebre elsikkasztott pénz pontosan megmutatta ls látható volt, hogy orbán milyen ember (évszámokban lehet +-1 év csúszás, lehet nem pontosan emlékszem az évszámokra).
Orbán az elején teljesen vállalható volt, főleg a többi pár vezetői mellett, akik tipikus komcsi stílusú semmittevők voltak. Én is volt, hogy rá szavaztam, ma is vállalom, hogy az akkor jó döntés volt.
"Orbán KISZ titkárként szolgálta a komcsi rendszert." Nagyon utálom Viktort, de az, hogy 45 éve KISZ-titkár volt 16 évesen, talán a legkisebb probléma vele. Magyar még tavaly ilyenkor is neres volt, 40+ évesen.
Úgy tűnik, Kotam tavasszal, MP március 15-i beszéde utána érezte úgy, hogy regisztrálnia kell ide, hogy aztán most aktivizálja magát, amikor a pártnak a legnagyobb szüksége van rá.
Neked mit rágott szájba a propaganda, propaganda, propaganda? Csak nem a telefontolvajt? Mit tud tenni a fidesz göbbelsi propagandája MP propagandája ellen? Rogánék már kénytelenek voltak MP-t is beengedni a köztévébe és a királyi rádióba.
Magyarországon definíció szerint egyedül a fidesz és csatlakozó szervezetei folytatnak propagandát. Azaz nagy felületen, szinte az összes kommunikációs csatornán sulykolnak dolgokat. 99%-ban hazugságot. Erre senki más nem képes, mivel a fidesz és csatlósai ezt évente tízmilliárdokból teszik.
Propaganda, propaganda, propaganda... Látom jól a szátokba rágta a telefontolvaj, minden zombi és felajzott nyugdíjas ezt tolja mindenhol, pedig lassan egybe lehetne fűzni az értelmező szótában ezt a szót a Tisza párttal...
"A TISZA Párthoz és a TISZA Szigetekhez nem csatlakozhatnak szándékos bűncselekmény elkövetéséért elítélt emberek. Illetőleg nem csatlakozhatnak parlamenti pártok volt és/vagy jelenlegi országgyűlési képviselői, illetőleg képviselőjelöltjei, továbbá kormánytagok, államtitkárok húsz évre visszamenően. Nem lehetnek tagok továbbá olyanok, akik a rendszerváltás előtti állambiztonság bármelyik ügyosztályának, vagy a Munkásőrség tagjai voltak. Kérjük, hogy a fenti feltételnek való megfelelésről és a kizáró okok hiányáról mindenki írásban nyilatkozzon. Ha a megtett nyilatkozatról később kiderül, hogy valótlan tartalmú, akkor az illető kizárásra kerül a TISZA Pártból és/vagy a TISZA Szigetekből."
"Örülök, hogy segíthettem, hogy tegnap ne csak 18 nézője legyen a “köz”televíziónak. Csak az online felületeken (FB, Youtube, Insta, TikTok) másfél millió felett jár a tegnapi interjú megtekintése. Link a kommentben, ha még nem láttad.Vajon mikor hívnak be újra? Tipp?Találkozzunk október 5-én 15.00 órakor a “köz”média Kunigunda útján lévő központja előtt a III. kerületben és érjük el, hogy az évi 140 milliárd forint adófizetői pénzből működő “köz”média ne propagandagyárként működjön Rogán Antal kézi vezérlése mellett."
Azert van nezettsege es ami a legfontosabb benne hogy az igazi stabil "kemenymagot" tartja egybe. A videki idos bazist akik nem erdeklodnek reszletesen politika irant csak feluletesen. Abba a buborekba nem jut el valos kep csak ritkan es felulirja az hogy naponta M1 en kapja a megerositest. . De erre rajottek Orbanek is hogy mar keves regen. Ezert lett felvasarolva a TV2, ezert kebelezte be az ujsagokat a Kesma es ezert jott letre a Megafon es tarsai a Facebookon es ezert van erre koltve milliardok.
"gulyás gergely még mindig átmehetne a tiszába" ____ folyószennyezés? ____________ Gulyás Gergely jó helyen van. MP egyébként nem is hívja GG-t, hanem küldi. 2000-ben volt a tiszai cianidszennyezés. Az untig elég volt.
"Gulyás Gergely bejegyzésére már reagált is a Tisza Párt elnöke, Magyar Péter. Szerinte Orbán Balázs hazaáruló mondatait nem lehet félreérteni. Majd felteszi a kérdést Gulyásnak:Hova süllyedsz még Gergő? Mivel fog téged a maffia? Hogy tudsz a szüleid és az 56-os forradalom még élő hőseinek a szemébe nézni? Te beszélsz lehallgatásról, miközben minden nap Stasi módszereket alkalmaz az általad is bűnözőnek tartott Rogán Antal, miközben te is tudod, hogy az Orbán-klán szétlopja a szeretett hazánkat? Mi kell még ahhoz, hogy otthagyd a Nemzeti Együttbűnözés Rendszerét? Tényleg ezért küzdöttünk fiatalon?"
gulyás gergely még mindig átmehetne a tiszába, azt, hogy mivel fogják, háááát? lehet, hogy ő is szeret relaxálni.
"TámogatásA tűzijáték óta a legmagasabb nézettséget hozta a köztévé online kiadásának Magyar Péter Miután az EP-választás előtti tévévita, azaz május vége óta nem sikerült bejutnia a magyar köztévébe, csütörtök reggel Magyar Péter váratlanul az M1-en és a Kossuth Rádióban is feltűnt egy-egy rövid interjú erejéig. Már aznap délután arról írt Facebookon, hogy „nézettségi rekordot döntöttünk”. A közmédia nézettségi adatairól nem igazán léteznek publikusan elérhető információk, az MTVA jellemzően csak a sportesemények közvetítéseivel elért kiemelkedő nézettségi adataival szokott büszkélkedni, a hivatalos nézettségi toplistára pedig reggeli műsorok – érthető módon – nem szoktak bekerülni. "
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)