Ez nagyon kemény!!!!!!!!!! A reddit-eseknek máris sikerült a Vogel féle anyagot lebuktatniuk, hogy az egész csak amatőr, ócska kreálmány. A háttérzaj buktatta le Rogánékat. Amatőr hiba. Na ezek után hogy a faxba fogják a többi anyagot "eredetinek" eladni?
A zinterneten keresztül is megállapítható, hogy hamisított a felvétel, az ai bárkinek a hangját utánozza, pat map múlva szerintem ugyanez a szöveg ki fog jönni orbán hangjával, te meg szomorú leszel. Üdvözlöm a megafonistákat, egy ismerősöm is nálatok dolgozik.
Á, rájöttem poloska azért nem ért rá feljelentést tenni, mert lázasan csomagol, siet Trump bulijába, állítólag WC-s néniket keresnek, ja és OV ott éppenséggel díszvendég lesz!
De arra ugye rájöttél, hogy a felvétel nem vágott, hanem eredeti. Most már csak az a kérdés, hogy mosakodsz-e rendesen és nem büdös-e a szád, mert poloska azt nem szereti. Ennyi a véleménye a híveiről. Gratulálok, szép munka volt.
"Tovább is van Tóni? Toljad még! Napok óta tudom, hogy illegálisan szerzett és manipulált felvételekkel akar majd az állampárt és a rogáni propaganda lejáratni. Teszik ezt azért, mert most először fordul elő, hogy egy ellenzéki pártnak valós esélye van arra, hogy elzavarja a maffia kormányt. Elnézést kérek a magyar emberektől, hogy ilyen szintre süllyedt a magyar politika és ezeket a manipulált ocsmányságokat kell hallgatniuk. Ilyen szinten van a Fidesz hatalom. A TISZA Párt ennek a mocsoknak a leváltására és a hazánkat kirabló bűnösök megbüntetésére vállalkozik. A Rogán Antalék által ma a sajtónak megküldött első felvétel egyértelműen összevágott és manipulált. Az egyik mondatot biztosan nem én mondtam. Ezzel a manipulált felvétellel azt legalább bebizonyította Vogel Evelin, hogy már a Hősök terén is a Fidesznek és Kubatov Gábornak dolgozott. Vogel Evelinnek arról kellene beszámolnia a sajtónak, hogy eddig összesen hány tízmillió forintot kapott a Fidesztől és miért lakik a Kubatov Gábor fidesz alelnök és Vertán György által biztosított lakásban. A mai napon az elnöksége kizárja Vogel Evelint a TISZA Pártból és feljelentjük zsarolásért."
Az ügynökötök ki lett zárva a tiszából, most szerezzetek belső infót.
Gondolj, amit akarsz, de a te éles elméddel kérlek válaszolj, hogy miért nem tett még feljelentést MP. Minek kellett az a nagy hirtelen összehívott sajtótájékoztató?
Azért íram most ide, mert élvezem a vergődéseteket. Ja és pszicho poloska miért nem jutott el a feljelentéssel a hatóságokhoz? Azt állította ma megteszi. Szegény kis ártatlan, biztos elveszítette, vagy netán dugóba keveredett. Na, mindegy is, várjuk holnap, addigra csak előkerül.
Milyen érdekes, hogy a fiókoddal az elmúlt 2.5 évben nem léptél be ide, de most hirtelen megjelentél, biztosan marhanagy késztetést éreztél arra, hogy told az agyhalott fideszes propagandát! Te kinek a 20.-adik regisztrációja vagy? Azt hiszed hogy bárkit is érdekel a bullshit szöveged? Ritka unalmas vagy te is, inkább vedd be gyógyszered, hátha megjön az eszed!
Magyar Péter már a pártalapításon dolgozik (TISZA)