Örülök és egyben sajnálom hogy többen is egy cipőben evezünk-járunk... jó dolog a bajtársiasság és jó dolog a tapasztalatcsere...egymás segítése...de szomorú hogy igen kényelmetlen a cipő... Én már fél éve készülök cserélni.... Ami miatt még nem tettem meg... nem tudok jól kiszállni amiben vagyok (OTP) pláne most indult meg Trump miatt. Mindegy! Nekem a számok fontosak ha amúgy minden lényeges dolog jól megy! CIB azóta nálam nagyon durván elásta magát... drága de már a kedvesség is heló (tudom egyedi bankár nem azonos a bankkal) Na akkor beleolvasok mélyen a K&H értékpapír topikba... mert engem is érdekelnek a negatívumok!!! Kérek mindenkit ha van új élmény jó vagy rossz ne tartsa magában ..vagy jöhet emlékeztető is. :) Nekem egy apró kellemetlen élményem volt... az alap információs e-mail ra írtam és nagyon kelletlenül tömören válaszoltak (nem ugrottak kedvesen az esetleges bankot kereső új ügyfélre) Gyanakvást érzékeltem a K&H felől, irányomba, mert mellőzni kívántam a mobiltelefon használatát. A kedvező díjak miatt teszek egy újabb kört náluk... arra gondoltam írok e-mailt a fiatal prémium bankár srácoknak... nagyon remélem ők kedvesek segítőkészek precízek igényesek lesznek ...vagy legalább megadják egy hasonló kvalitású ügyintéző elérhetőségét akivel flottul gyorsan végigvezetnek a bankváltáson! :) Nagyon remélem.... :)))
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link