Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch 2024. 11. 16. 21:24
Előzmény: #5797  kövesi
Örülök és egyben sajnálom hogy többen is egy cipőben evezünk-járunk... jó dolog a bajtársiasság és jó dolog a tapasztalatcsere...egymás segítése...de szomorú hogy igen kényelmetlen a cipő... Én már fél éve készülök cserélni.... Ami miatt még nem tettem meg... nem tudok jól kiszállni amiben vagyok (OTP) pláne most indult meg Trump miatt.  Mindegy! Nekem a számok fontosak ha amúgy minden lényeges dolog jól megy!  CIB azóta nálam nagyon durván elásta magát... drága de már a kedvesség is heló (tudom egyedi bankár nem azonos a bankkal) Na akkor beleolvasok mélyen a K&H értékpapír topikba... mert engem is érdekelnek a negatívumok!!! Kérek mindenkit ha van új élmény jó vagy rossz ne tartsa magában ..vagy jöhet emlékeztető is. :)   Nekem egy apró kellemetlen élményem volt... az alap információs e-mail ra írtam és nagyon kelletlenül tömören válaszoltak (nem ugrottak kedvesen az esetleges bankot kereső új ügyfélre) Gyanakvást érzékeltem a K&H felől, irányomba,  mert mellőzni kívántam a mobiltelefon használatát. A kedvező díjak miatt teszek egy újabb kört náluk... arra gondoltam írok e-mailt a fiatal prémium bankár srácoknak... nagyon remélem ők kedvesek segítőkészek precízek igényesek lesznek ...vagy legalább megadják egy hasonló kvalitású ügyintéző elérhetőségét akivel flottul gyorsan végigvezetnek a bankváltáson!  :)  Nagyon remélem.... :))) 
kövesi 2024. 11. 16. 11:29
Előzmény: #5798  csuloktata
Mbh-nál Nyesz számlán lévő 80mFt körüli állomány havi számlavezetési díja 15 000Ft,  magyar részvény vételi díj  0%, eladási jutalék 0,5% amiért küzdeni kellett.
Magyar  részvénybefektetési alap vétel-eladás 0% a nyeszen. 
A magas szlavez díj ellentételezésére amennyiben kapok további kötési díj csökkentést az egyedi részvényekre (napi szinten adok- veszek), akkor nem próbálkozok K&h értékpapírnál a rossz véleményeket olvasva, habár Ők tűnnek a legolcsóbbaknak.
Minden tárgyi info hasznos lehet.....
csuloktata 2024. 11. 16. 10:14
Előzmény: #5797  kövesi

A KBC- hez képest a Patria siralom.
De
Ez Erste egy rakás sz..r még a Pátriához képest is.
Patria havi díja ha nem kereskedsz, akkor 5-6 e Ft között van. 60M feletti állományra.
Ersténél ez nulla a futur programban, de olyan, mintha egy kőbaltával szaladgálnál az autópályán.
kövesi 2024. 11. 16. 09:19
Előzmény: #5793  Zoltanovitsch
Sziasztok!
Hasonló cipőben járunk.
MBH bank magas költségei miatt keresek jobb lehetőséget, NYESZ számlámat vinném csinos egyenleggel olcsóbb helyre.
K&H  értékpapírral kapcsolatos dolgokat kitűnően összefoglaltad, jómagam ugyanezen ajánlatot kaptam.
Emellett K&h- nál a nyesz számlavezetés éves díja 2000 Ft az MBH-nál névenként terhelt kb 45 000Ft-os (éves szinten 180 000Ft) összeggel szemben.
Tegnap voltam náluk, és már - már eldöntöttem az átlépést, de a most ebben a topicban olvasott rossz vélemények miatt elbizonytalanodtam.
Momentán úgy látom a hazai szolgáltatók közt nincs igazán jó megoldás.
Az együtt gondolkodás minden esetre hasznos, nem fogom elsietni a döntést.
A lényegesen olcsóbbnak tűnő mogoldás nem biztos hogy a legjobb is.
Metwolf
Metwolf 2024. 11. 13. 20:55
Előzmény: #5795  Attila01
Ezt évek óta ígérik. Hiszem ha látom! :-)
Attila01 2024. 11. 13. 19:14
Előzmény: #5792  Hmmz
Az erste is megújúl. 
Lesz új mobil app és desktop felület
Októberbe, azt mondták:
"Már a tesztelési fázis zajlik az új rendszerrel kapcsolatban, várhatóan pár hónapon belül bevezetésre kerülhet.Szíves türelmét köszönjük!"
007Bond
007Bond 2024. 11. 10. 19:24
Köszönöm a válaszokat 🙂
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch 2024. 11. 09. 12:37
Előzmény: #5791  007Bond
Üdv! Majdnem egy CIB-pőben evezünk!!! :D Én is CIB nél vagyok, én is drágállom.. pont ezt... nincs felső korlát állományi díjban. Én eddig ott:  0,2 % ról 0,1 % éves állományi díj ra letten átállítva. ÉS 0,3 / 03% vétel eladási díjon vagyok (Korábban 0,5% volt)  ( A jelenlegi új bankárom a CIB-nél  nem erőlteti meg magát... érzi h lépni szeretnék...  szept 23 -án kezdődött a levelezésünk pár infó a bankváltásról eddig még kevés infó illetve nem válaszol.. ez igen!!! Érik a panasz) Na K&H értékpapír -nál is érdeklődtem Raiff. Unicr. Erste. Nem voltam még ügyfél egyiknél sem így belülről nem tudom...  csak a díjakat vadászom...  Hozzád hasonlóan én sem preferálnám elsőre az online bókereket...  én kőbaltás ősemberként nagyon ritkán be kívánok menni egy épületbe találkozni egy kedves segítőkész s precíz ügyintézővel. TBSZ számlát nyitnék. Ezért én vállalok magasabb árnyalattal díjakat az online brókrekkel szemben. (Érdekes tény h a H&H bnak nem azonos a K&H értékpaírral s ez utóbbi állítja magáról h ők nem bank...bár most nem tudom pontosan mi... talán brókerház? Hmmm..)!! Ha ez fontos infó neked.  K&H Értékpappernél sávos díjazás van: minél többet kereskedsz annál olcsóbb. 0-5-10-20-30 milla / 3 hó forgalomnál asszem. 30 milla felett kapod a legjobb (Platina)  csomagot...vagy ha nem trédelsz de kellemes pénzt viszel be lehet ajánlatot tesznek neked a platinára: Díjai állományi + számlavez díj INGYEN!!! vétel eladás  0,24% nekem ezek a fő számok.  Bankok között díjak tekintetében EZT az ajánlatot találtam a legjobbnak... :) Nem tudom számít e: TBSZ re kértem ajánlatot. :)
Hmmz
Hmmz 2024. 11. 09. 02:13
Előzmény: #5791  007Bond
 A KH-nál informativabb a felület, én jobbnak tartom, Kh-nál egyszerüen van állampapir másodpiac, ki lehet fogni jókat.  
Az erste igen régies de jól müxik. Ersténél a Future programmal lehet minimalizálni a kőtségeket. Én pont nem csinálom de sokan igen. Csak itt kaptam dedikált kapcsolattartót minimális vagyonnal is..  
Aki nagyon ért hozzá, (valóban vagy látszólag), az Interactive-os.  
 Az OTP elsőként terheli a tranzakciós költségeket januárban, Usa tőzsde nincs, Xetra is macerás, max magyar..  
 Ha meg sok pénzed van asszem a Hold alapkezelőnek meg az ügyfelek ~78%-a 100 milla felett van :D 
 Lightyear hát még túl új (volt), hogy komolyabb pénzt bizzak rájuk, még a végén meglépnek vele, de azért elég jó kedvezmények vannak, daytrade-re vagy swing-re is jó. https://lightyear.com/hu/tbsz  ;
 A RandomCapital volt a legjobb mindenben is, visszasírom :F
007Bond
007Bond 2024. 11. 09. 00:32
Sziasztok,
Jelenleg CIBes vagyok, gondolkodom az értékpapírszámla váltásról - transzferről..., mivel semmilyen szinten nincs maximálva a CIB-nél az állomány díj... egy idő után sokba fog kerülni... Mi a véleményetek a K&H-val kapcsolatban? Összehasonlítva az Erste NetBrokerrel melyiket javasoljátok? Tapasztalat?
(Kizárólag magyar kereskedelmi bankrendszerben gondolkodom.)
Válaszokat köszönöm 🙂
ronaldinyo
ronaldinyo 2024. 11. 07. 16:50
szar ez még mindig kbc hez képest-tök lassan lehet kereskedni még átláthatattlan jo pár dologrol lemaradtam.néha 1-2 másodperc is számit.sajna ezzel gyorsan nem tudok kereskedni
peggy01 2024. 11. 07. 16:35

Én ma akadtam rá a nyereség/veszteség kimutatás menüpontra a portfólió menüben. Nem tudom mikor került oda, mert pár napja nem léptem be a webtraderbe.
Köszönjük szépen a K&H Értékpapír programozóinak.
poreci 2024. 11. 07. 16:07
Előzmény: #5783  jvgb
Találtam nyereség veszteség kimutatási lehetőséget.Nem online, de ha Fiókom, adóigazolások menüpontra kattintasz, akkor a lap tetején lehet kattintani a "Nyereség / Veszteség kimutatás" kérésre és másnapra excelben megkapod az azévi tranzakcióidat...
poreci 2024. 11. 07. 16:05
Előzmény: #5786  stoky
Én kb 2000 óta voltam az Equitas ügyfele. 
Addig addig cseszekedett a KBC amíg azt nem mondtam így uszkve negyed század után, hogy viszlát, viszem a pénzem az IBKR-hez.
Hogy ez miért jó nekik? Pedig brókerdíjakból jó sokat fizettem nekik.
De ilyen apróságon, hogy a részteljesült ügyleteknél is 7 USD-ket számláz , meg hozzá ez az őskori felület, amit ígérgetnek, hogy majd lesz egy talán olyan jó , mint a régi felületük addig meg kereshetem, hogy tényleg nincs-e pl. egy szaros nyereség-veszteség kimutatás az oldalukon, vagy csak én vagyok béna, meg ezek az apró betűs béna kereskedési felületük... Alap ETF-ekkel, de shortolni már csak nagyon kevés dolgot lehet.
És amellett az IBKR-nél a brókerdíj az kb fele annyira fog kijönni, de sok esetben csak ötöd-tized annyi.
És még kamatot is adnak a folyószámlán lévő pénzekre...
Ehhez képest ez a Patria- KBC-Equitas...!
Meg kell szokni az IBKR felületét is, meg a legtöbbször angol nyelvű ügyfélszolgálat van ott, de legalább felveszik, elérhetőek és segítenek. 
stoky 2024. 10. 17. 08:35
Előzmény: #5785  retektoni

Pontosan.
Szutyok Erste fütyül mindenre.
retektoni
retektoni 2024. 10. 17. 08:21
Előzmény: #5784  hekki
De legalább dolgoznak és van valami haladás. Nézd meg az Erstét. Ott a Random beolvasztása óta semmi nem történt. :(
hekki
hekki 2024. 10. 17. 08:18
Előzmény: #5781  khertekpapir
Azta a mindenit! 2024 október. Micsoda technikai vívmány! Világszabadalom. :)
jvgb
jvgb 2024. 10. 16. 23:49

Nagyszerű!
A nyereség/veszteség kimutatás is fontos lenne!
peggy01 2024. 10. 16. 22:54

Köszönjük szépen, én nagyon hiányoltam ezt a készletkimutatást.
Nagyon hasznos lenne  még a nyereség/veszteség kimutatása is, főleg, hogy közeleg az év vége, és jó lenne az adózást optimalizálni.
khertekpapir 2024. 10. 16. 22:14
Kedves Fórumozók!   
 Hadd ragadjuk meg az alkalmat, hogy ismét bemutassuk az elmúlt időszak újdonságait. 
Sokak által várt funkciót vezettünk be, mostantól tételesen áttekintheted értékpapír készletedet a K&H webtrader felületen. Ez nagy segítséget nyújthat a befektetéseid eredményeinek megállapításához. A funkciót a portfóliódban található instrumentum nevére kattintva próbálhatod ki.
 A K&H mobiltraderen már júliusban elérhetővé tettük, mostantól pedig a nagyobb kényelem érdekében a K&H webtraderben is megtekintheted a TBSZ és NYESZ számláidhoz tartozó beutalási kódot a beutalás menüben. Beutaláskor írd ezt a kódot a közleménybe és a pénzed közvetlenül a megadott számládon kerül jóváírásra. 
 Bízunk benne, hogy hamarosan újabb újdonságokról számolhatunk be nektek.
 Üdvözlettel:
K&H Értékpapír

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek