Hát, én szerintem eladom azt amim van. Nem várok tovább. Még a választáskor vettem, több mint 2 éve. 600 ez soha nem lesz már, de 400 sem. Teljesen felesleges, ez a mutyi-rendszer eredménye. Mutyi, mutyi hátán. Ilyen ez az ország.
Komolyan mondom, hiányzik ez a fórum. A másikon megint az olcsóbban venni akarók a szószólók. Nagyon sokat tesznek a részvény árfolyam letörésért. Csak azokklal a hülye hitbéli szintekkel tudnak riogatni, mivel a cég értéke a mai árfolyamnak jóval több, mint kétszerese és a jövedelemteremtő képessége is kiválló. Sajnos azonban hiába van a cégnak komoly új vezetése, kommunikáció szinten semmit sem tesznek a részvényesek érdekében. Bár utóbbi nem biztos, nem tudni, mi a nagyrészvényesek érdeke.
naposon és hetesen is visszakerültünk a csökkenő csatornába, ám az előző emelkedés korrekciója is véghez ment a fibo 61,8% tűpontos érintésével. Meglátjuk....
ppd is eltűnt pedíg nagyon akart venni. Ez van sajna. azóta 5-10 db-okkal felnyomják hátha be áll egy vevő akire boríthatnak.
Törölt felhasználó2020. 10. 22. 12:37
Lötyögés a semmibe jellinek et. kamionjai felverték kicsit az air port, a nagydumás felbeszélők wash tradelték 350 fölé és kiszórták ott a pakkjaikat, aztán nihill. Újabb pár hétnyi csorgás?
Jó egészséget a babának és mamának! :) Nem volt semmi, ellaposodott, aztán nyitottak bubuék egy realt, és szép lassan mindenki átszokott oda, ahol a TA-ról is dilemmáznak.
Azóta lett egy fiam és mostanság annak örülök ha tudok aludni kicsit, nem csajozni :). Mitől lett ennyire csendes ez a topik? Nem láttam semmi durvát. Fél szemem azért itt tartom.
(UP)PENINN