A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Remélem a következő lépés az lesz, hogy díjat számolnak fel ha visszavon valaki egy megbízást, mert ugye mást nem tud tenni, ha módosítani szeretne . Rettentően hasznos a dark mode , és komoly programozói munka megcsinalni. Az is szörnyű , hogy a webtrader 2024- ben nem mobilbarát, mert ugye ha nem működik a Mobiltrader ,valamit kellene mobilon használni. Feltettem egy kérdést , miért nem lehet egy leszúrásra pozíciót felvenni, mert percek után törlődik a megbízás ( certi ) , azóta is várom a választ. Meg lehetne sorolni még sokmindent ami elvárható lenne.
Dark mode helyett azzal kellene foglalkozni hogy az alapszolgáltatás zökkenőmentesen működjön, mert itt van egy kis mozgás és haldoklik ez a cseh csoda. A fejlesztési listát meg fordítsák meg mert a rossz végét kezdték el csinálni. És még egy jó tanács, ne egy nyilvános fórumon kommunikáljanak az ügyfelekkel, vagy ha már mégis legalább küldjenek mellé e-mailen hírlevelet a változásokról, hogy azokat mindenki olvashassa.
Köszönjük a segítő szándékú infókat, ha már a rendszer pocsék. Viszont egy kör-email a felhasználóknak az adott problémáról és a megoldásról hatékonyabb lenne, ráadásul minél előbb, ha kérhetjük. Ez nem egy webshop, ami egy órás használhatatlanság esetén maximum a boltosnak okoz kárt...
Ezek szerint az is terheléses támadás, ha egy mozgalmasabb napon kereskedni akarnak a felhasználók. Mondjuk a mai nap után érezhetően csökkenni fog a felhasználók száma, és talán fordított arányban fog nőni a rendszer használhatósága. Mindenesetre a mai károk fedezésére (9-től 10-ig egy darab jóváhagyást nem tudtam megadni!!!) legalább 10 évre való jutalékbónuszt kérem jóváírni.
de miért állítanám ha eddig sem kellett ha mobiltréddel léptem be,nem akarom bonyolítani az életem:) ugyan úgy akarom használni ahogy pénteken is tudtam,mobiltréd megerősítés belépésnél kipipálva a gyors kereskedés. de úgy tűnik helyre állt a rend,most egymás után simán be tudtam lépni és a megbízás beadás is megy. viszont ha már itt tartunk,a kereskedési munkamenetet nem lehet meghosszabbítani,hogy ne csak 1óra legyen?
Kedves Fórumozók! Ahogyan azt tapasztaltátok a mobiltrader alkalmazásunk 9:00-től, technikai okok miatt csak korlátozottan érhető el, amiért elnézést kérünk. Kollégáink a probléma megoldását prioritásként kezelik. Azt javasoljuk, hogy megbízás megadásához használjátok a webtrader felületünket, melybe a felhasználónév és jelszó megadása után SMS-el be tudtok lépni. Sajnáljuk az okozott kellemetlenséget és köszönjük megértésetek!
valaki be tudott már lépni webtréderbe mobiltréd megerősítéssel? sms kóddal be tudok,de akkor meg a megbízásnál van gond mert megint csak mobilos megerősítést akar ami nem megy.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link