A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Kedves Fórumozók!
Örömmel értesítünk benneteket, hogy új fejlesztéseink elérhetők, amelyek
mind meglévő, mind új ügyfeleinknek hasznosak lehetnek.
Az App Store-ból és a Google Play-ből letölthető a K&H mobiltrader legújabb változata,
amely már tartalmazza a sokak által várt sötét módot is.
Elérhetővé vált a korábban megszokott TBSZ és NYESZ számlákra
történő közvetlen pénzelhelyezés is. A beutaláshoz szükséges egyedi
azonosítókat megtaláljátok az app "beutalás" menüpontjában.
Új ügyfeleink akár otthonuk kényelméből is nyithatnak számlát. A gyors
és kényelmes online számlanyitással most 40.000 Ft jutalék-kedvezmény
jóváírás is szerezhető, ha használjátok az ajánlói
programunkat. Nyáron sem állunk meg a fejlesztésekkel, bízunk benne, hogy hamarosan
beszámolhatunk az újabb eredményekről. Újfent köszönjük türelmeteket és
bizalmatokat, amíg a számotokra fontos funkciók elkészülnek!
Üdvözlettel:
K&H Értékpapír
Igen, de a Flatex-nél simán nyithatsz számlát most is. Én elégedett vagyok velük. A "kedvencem" itthon egyébként az OTP Smartbróker. Na az konkrétan szégyen. 10 éve is az lett volna. Nem is a magas árak irritálnak engem az itthoni brókereknél, hiszen az adóztatásnak köszönhetően tényleg nagy költségeik vannak, hanem a szolgáltatás színvonala. Hihetetlen fapadosak a rendszereik.
Én mindig irigykedve nézem az amerikai filmekben: Apuci ül az étkező asztalnál kezében az újság, olvassa a gazdasági rovatot. Aztán felhívja a brókerét és vesz valamilyen részvényt 100 dollárért, kb 10 cent költséggel. ha én itt vennék 100 dollárért részvényt akkor kb 7-10 dollár költségem lenne.... Ja ez még a 80-as évek volt most nyilván online veszi meg a részvényt.
Flatex(Degiro)… ők vonultak ki itthonról. Jó volt… amíg szét nem kapta az Mo. szabályozás. Sajnos ezeket a (retail) banki hátterű broker szolgáltatásokat tudatosan szarják le úgy látszik (Én ezt OTP-ről tudom 100%-ra, itt 3 éve hallottam azt először, hogy már fejlesztik az új rendszert … aha XD). #Nincsmenekvés #revolut lesz
Magyarországon rengeteg költség van a bróker cégeknek sokkal több, mint külföldön. Pl. MNB felügyeleti díj, tranzakciós adó, BEVA díj amit a becsületes cégek dobnak össze a csődök után. A 0,34%-os vételi díjat nem érzem magasnak ha 0,3% a tranzakciós díj. Valójában viszont magas köszönhetően a magyar különös adóknak. Nem véletlen, hogy az emberek 3%-ának van részvénye magyarországon.... Szerintem a Random 0% körüli haszonnal felépített egy ügyfélkört és eladta az ügyfeleket.
Volt otp-m meg erste-m is, hulladékok és drágák azok is. Az a baj, hogy az összes retek tetü brokernek nevezett csürhe ugy gondolkodik, hogy "ugysem tudsz jobb helyre menni mert mind egy rakás szar, akkor meg mi a francért fejlesszünk, majd megszokod". Először kinyirták a randomot, az árak azonnal duplájukra emelkedtek a rendszerük meg egy rakás szar. Randomosok menekültek a kbc-hez, ezért kinyirták a kbc-t is, azóta nincs broker magyarországon, csak ezek a rablo tetvek a használhatatlan szemét hulladék rendszereikkel.
Szintén zenész. Esetleg a Flatex-et tudom ajánlani ha a német piac szóba jöhet. Van banki háttér és megbízhatóan működik. Nem a legolcsóbb, de az Erste és az Otp mellett szinte olcsónak hat.
Minden hónapban rákérdezek az ígért fejlesztésekre, de leráznak = hülyének néznek. Lassan 8 hónapja megy az etetés. Vagy nincs pénz fejleszteni, vagy nem akarnak. Ennyi idő alatt még egy koraszülött is kifejlődik.
Gyere próbáld ki az Erste netbrokert, annál úgy sincs lejjebb. Ja de, az Otp 🤣 Nem csodálom, hogy IBKR itthon is nagyot megy. Erdte és otp befszámlám is van diverzifikáció miatt, de irgalmatlan f*s és ráadásul drága is mindkettő. Btw…Saxxo-ról tud itt bárki bármit, vagy valamit ami IBKR mellé mehetne?
Ez kb megyezetik az S&P500 emelkedésével 2023-ban. 2024-ben viszont elmarad tőle. Idén dollár alapon ~ 16%-ot emelkedett, mig forintban ~ 19%-ot. Nehezen tudok elképzelni olyan esetet, ahol hosszú távon megverheti a piacot egy ilyen konstrukció. ETF-et pedig tudsz venni minimális belső költséggel.
A mobiltrader teljesen használhatatlan, hiába fizetek valós idejü adatokért, csak akkor frissül ha visszalépek a főoldalra és ott frissitek kézzel, mert frissiteni is csak a főoldalon lehet. Ezen kivül iszonyatosan lassu, néha elérhetetlen. Ajánlati könyben a vétel eladás külön fülön van. Kötéslistaban csak az utolsó 10 ügylet van. Miért nem adják vissza a kbc mobilbrokert? Az egy jol müködő program
volt, ez a kh mobiltrader meg teljesen alkalmatlan kererskedésre! Piaci vételi megbizást nem lehet adni csak kizárólag limitest. Vételi-eladási ajánlatot nem lehet változtatni csak törölni és ujra beadni. Miért? Odafigyelnek egyáltalán a felhsználók panaszaira, kéréseire, igényeire? Vagy csak az a fontos hogy fizessünk mindenért? Több mint fél év alatt semmi pozitiv változás történt!
Megint elérhetetlen a webtrader, ma már másodszor, és harmadszor egy héten belül! Ez mostmár igy fog menni? Nem csak szar az egész rendszer, de mostmár egyre gyakrabban elérhetetlen is! Hova fog még süllyedni ez a "szolgáltatás"????
"Ezt nézd át!!!!! Komolyan!!!Írd meg ide a véleményed!" https://hold.hu/online-vagyonkezeles/ Én tavaly beléptem, az elmúlt 1,5 évük nagyon jó volt, már annyira, hogy figyelmeztetést adtak ki, hogy hosszútávon, azért ennyire nem lesz mindig jó. 2023-ban 24%-os hozamot hozott a dinamikus alapjuk idén félév alatt 11,89%-os hozam.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link