Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
trutymuty 2024. 01. 05. 11:20
Előzmény: #4658  97raglop
Hol ugrik fel egy lista? Én azt csináltam, hogy ISIN alapján megkerestem a terméket, azt megtalálta és a találat végén rákattintottam a + jelre, de semmi nem történt....
szisti 2024. 01. 05. 11:15
Előzmény: #4648  atikasz

Örülök, hogy (sajnos jól emlékszem :(   )
10.17.én   11db e-mailt kaptam a KBC-től ezek mind megbizás, visszavonás és teljesítés igazolás.
Válaszaitokból látszik hogy ez az értesítés egy  kör email volt. Egy levelező rendszert meg lehet bolondítani egy automatikus visszaigazoló rendszerrel? Szomorú.
...és még hány kérdőjel lesz ebben a folyamatban?
97raglop
97raglop 2024. 01. 05. 11:14
Előzmény: #4644  trutymuty
Felugrik egy lista amit korábban létrehoztál , amiben ki tudod választani, melyik kedvenc , kedvencek közé szeternéd betenni a kiválasztott terméket.
pengecske
pengecske 2024. 01. 05. 11:14
Előzmény: #4653  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
nem ha ténylegesen elérhető az összeg a számládon a Ft. akkor az nap nekem eddig átlagosan 2-3 óra volt mindig, a $ az ami napi egyszer megy az másnap délután szokott átjönni. Szóval nyugodtan reklamáljál, ver az asztalt. 
Rincewind2 2024. 01. 05. 11:13
Előzmény: #4642  pengecske
Én a ramdomnál egyszer sem jártam az ügyfélszolgálaton mindent el lehetett intézni online és nem tartott napokig. Drágának már ez is elég drága.
mko05 2024. 01. 05. 11:12
Előzmény: #4586  kfredd
Mikorra érkezett meg a beutalás? Csak mert  én a tegnap este elutalt összeget még nem látom a számlán. Pedig mind a számlaszámot, mind az ügyfélszámot megváltoztattam. 
pengecske
pengecske 2024. 01. 05. 11:11
Előzmény: #4645  treff
Örülök hogy van amiben egyet értünk. Igen meg lepődtem hogy hova lett az őszinteséged, mert tőled pont azt szoktam meg amilyen én is vagyok. Nem azt mondom hogy még mi legyünk hálásak hogy jól megszopattak mindenkit, pont azt mondom hogy ébresztő tenni kelet volna, és most sem kel hátra dőlni. Ha nem megy másképp be kel menni személyesen. Tényleg jó is hogy beraktad az emailt, ilyet kaptam én is. De mivel a weboldalon nem volt elegendő információ, én rögtön telefonáltam és vertem az asztalt hogy nem., ilyet nem játszunk hogy majd megtudom, akkor most azonnal viszem is a pénzem és a papírjaimat is egy másik céghez. 15percel később már hívtak is kaptam is az időpontot, utána meg emailben vissza is igazolták írásban is (mert ezt is kértem). Erről tépem a számat folyamatosan, gyerekek mindenkinek a saját pénze csak neked fontos, másnak nem. Ha te nem teszel érte hogy jobb legyen ne szopjál, más nem fog csinálni semmit se helyetted, ezek meg pláne nem de a jutalékot költséget azt elteszik a felől ne legyenek kétségeid bárhol bármelyik cégnél is vagy. Pl. konkrét példa, decemberben felvásároltuk az egyik beszállítót, alapítottunk egy új céget nyitottunk a KH-nál normál céges bankszámlát karácsony előtti napon pénteken. Na már most a szitú, pénzt nem tudsz befizetni a számlára mert nincs pénztár, csak automatában tudsz befizetni bankkártyával a számlára, de a bankkártyát majd még csak most fogják legyártani. Január 02.-án terhelik a számlavezetéshez kapcsolódó költségeket, és mivel nincs pénz az újonnan nyitott számlán, késedelmi kamatot is terheltek rögtön 4.-Ft. El is gurult a gyógyszerem rögtön hogy ne már,. Azonnal ment is a telefonos bejelentés a banknak, nem a 4.-Ft. miatt mert az nem egy tétel hanem az elv miatt. Hogy ebben a rohadt nagy digitalizációban elzárják a lehetőség a lehető legtöbb helyen a KP. val, hogy a NAV mindent is lásson, és utána még ezért is én fizessek. Csak egy példa de ebből van ám sok. Évek óta 10-20éve megtanultam már hogy nem dőlünk hátra a karosszékbe (mert lehúznak) mert csak nekünk fontos másnak nem.
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
sh0rt0s_r0b0t_v0.42 2024. 01. 05. 11:10
Kiutalasnal is van T+2 nap? Mielott hulyet csinalok magambol a reklamaciommal.
szisti 2024. 01. 05. 11:04
Előzmény: #4650  mazda626
 THX !
szisti 2024. 01. 05. 11:04
Előzmény: #4647  treff
 Köszönöm! (bocs, lassú vagyok :(
mazda626 2024. 01. 05. 11:03
Előzmény: #4646  szisti
Én ezt az e-mailt 2023.10.17-én kaptam.
szisti 2024. 01. 05. 11:03
Előzmény: #4648  atikasz
 Dékuji mnohokrat!  :) (= köszönöm !)
atikasz 2024. 01. 05. 11:00

nekem 10.17.én jött egy ilyen.
de küldtek papíron is akkoriban.
treff
treff 2024. 01. 05. 11:00
2023.10.17. 13:34 perc
szisti 2024. 01. 05. 10:56
Előzmény: #4645  treff

kedves treff!
 légyszi, mikor kaptad ezt a mailt?  Nekem a tartalma nem tünik ismerősnek
treff
treff 2024. 01. 05. 10:50
Előzmény: #4639  pengecske
Értem és elfogadom részben, amit írsz MOST, de nézd vissza azt a hsz-t, amire reagáltam.
Nem a nyers stílusodról van szó - én is az vagyok, gondolom lejött már az idők során, sosem finomkodtam/nyálaskodtam, mint rengeteg ember, aki közben elfordulva meg mást mond és gondol - , és nem arról, hogy a nyitott pozícióját ki hogyan tudja vagy nem tudja megvédeni ilyen rendkívüli helyzetben - te most ebbe az írányba mentél el az irományoddal, ami más téma -, hanem arról van szó, hogy szerinted még nekünk kell majdhogynem elnézést kérni, amiért ezt a káoszt kaptuk a nyakunkba, és rossz adatokat migráltak át, és zárolt rengeteg számla, és nem működik rengeteg alap szolgáltatás, stb.... szóval ezek miatt mi vagyunk a hibásak, mert nem írtunk/telefonáltunk/szerződtünk/mentünk be az átalakulás előtt, annak ellenére, hogy VILÁGOSAN MEGÍRTÁK, NEM KELL senkinek semmit sem csinálnia, zökkenőmentes lesz az átállás. Azért álljon már meg a menet, töke van a menyasszonynak!
.
Mivel nem voltál benne a Random-Erste átállásban és nincs ilyen tapasztalatod, ennek fényében ilyen kijelentéseket megfogalmazni nagyképű arcátlanság, amit kifejtettem korábban, főleg úgy, hogy X100M Ft-os ügyfél vagy! Azért almát az almával hasonlítsunk már össze! Több alázat és szerénység.
.
A kedvedért előpecáztam azt az 1(!) emailt, amit kaptam az egész átállással kapcsolatban:
"Tisztelt X Y!
Szeretnénk tájékoztatni, hogy szolgáltatásaink hamarosan átalakulnak.
A KBC Csoport stratégiai célja, hogy erősítse közép-európai jelenlétét, így biztosítva a befektetőknek a széles szolgáltatási palettát és a versenyképes árazást. Ennek keretében, a Csehországban piacvezető befektetési szolgáltató, a Patria Finance, a.s. a KBC Securities Magyarországi Fióktelepével és a K&H Bank Zrt.-vel együttműködve új befektetési szolgáltatási struktúrát vezet be Magyarországon és a jövőben e szolgáltatásokat a Patria Finance Magyarországi Fióktelepe útján “K&H Értékpapír” márkanév alatt működteti tovább.
.
Az új együttműködési struktúra megvalósítása érdekében a KBC Csoport a KBC Securities Magyarországi Fióktelepe lakossági befektetési szolgáltatási üzletága átruházásáról döntött, melynek következtében a terveink szerint az Ön KBC Securities Magyarországi Fióktelepénél tartott értékpapír- és pénzegyenlege, valamint az Ön szerződéseihez kapcsolódó valamennyi szolgáltatói jog és kötelezettség átadásra kerül a Patria Finance Magyarországi Fióktelepe részére 2024. január 1. napján, így Ön a K&H Értékpapír ügyfelévé válik. Amennyiben az Ön számára az új szolgáltató üzletszabályzata elfogadható, az átruházással kapcsolatban további teendője nincs (!!!!!!!!!!!!!!!!), értékpapírszámlája aktiválásának és a kereskedés megkezdésének feltételeiről a K&H Értékpapír értesíteni fogja Önt.(!!!!!!!!!!!!!!!)
.
A változás további részleteiről weboldalunkról is tájékozódhat.
Üdvözlettel,
KBC Equitas csapata
.
Ennyi!
Pont.
trutymuty 2024. 01. 05. 10:49
Előzmény: #4643  97raglop
Na ez az, rákattintok a plusz-ra és nem történik semmi....
97raglop
97raglop 2024. 01. 05. 10:47
Előzmény: #4641  trutymuty
Rákeresel ISIN alapján a kereskedés fülön a találat utolső sorában vagy egy + jel ott tudod hozzáadni. Az így összeállított listát is be tudod tenni a Terminál fülön és csodásan testre lehet szabni. Nem olyan rossz ez igaz 2 napom benne van a testreszabásba,
pengecske
pengecske 2024. 01. 05. 10:43
Előzmény: #4640  Rincewind2
maximálisan megértem, ha belátható időn belül nem vezetnek be egy sokkal használhatóbb rendszert akkor nyilván én sem fogok velük sokáig szopni, akkor én is váltok. Csak hát nem nagyon van kire, jobbra, és legfőképpen ne drágábbra. Ami fontos szempont nálam, legyen az országunkban ügyfélfogadása. Nem akarok másik országba utazni hogy intézzem a dolgaimat. 
trutymuty 2024. 01. 05. 10:42
Előzmény: #4638  97raglop
Kedvencekbe hogy teszel be egy terméket?

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek