A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Megvenni és évekig tartani valamit arra bármilyen platform jó, de tradelni, aktívan kereskedni már nagyon de nagyon nem mindegy milyen. A tag a megveszem és beleülök verzió.
Sziasztok, Olvastam, hogy sokatoknak problémája van a kérdőívekkel és a korlátozásokkal. ChatGPT nekem remekül megválaszolta a kérdéseket, szóval az olyan lustáknak mint én, ajánlott. Természetesen a "szer" használata nem helyettesíti a rendszer tudás frissítést és karbantartást. A kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg pszichológusát vagy ChatGPT-jét.
Lehet szűrni a történetbe amit írtal, megnéztem megoldható nyilván de macerás. Instrumentum -be isin számot kell írni ha keresel a történetbe, mert SILV/EBS Wt open -re hiába keresek rá nem talál semmit , az isin számért meg nyitnom kell egy másik lapot..Minden megoldható amúgy csak kerülőúton. Aki hetente ,vagy néha vesz valamit arra amúgy teljesen használható néha ránéz , pár értesítőt beállít és meg is van. Jövöhéten a mobil alkalmazást kell használnom nem tudom mennyire lehet azzal hatékonyan kereskedni.
a mobilapp azt írja hogy további 48M forgalom kell a Platinum csomag eléréséhez. Klassz mert a kondíciós listában 30/hó van. Amúgy tudom, hogy ott van most mindenki de röhej ami itt megy.
Hát ez az, főleg ha van egy csomó részteljesült adás-vétel. Hacsak nem írod papír cerka. Ha ezekből még azt is ki tudod számolni, hogy melyik DT, melyik nem, akkor zseni vagy. Képzeld el ezt a műveletet mobilon amikor úton vagy. A számokat alig látom. Ez múlt század!
A nagyokos a telefonon azt magyarázta nekem, hogy nézzem meg a Kereskedés/Történet-ben. Mondom neki ez történet nem pedig Portfólió. Ekkor mondta, hogy majd visszahív. Szerintem azóta felmondhatott.
Egy alacsonyabb árszinten nyitott pozíciót hogyan tudok zárni? Egyenlőre azt se találom, hogy hol mutatja azt, hogy több árszinten van pozícióm látok egy bekerülési átlagárat és egy össz darabszámot.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link