A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Nálatok működik a részvény vétel? Reggel nagy nehezen, több próbálkozásra még tudtam venni, de kb. 1 órája már semmit nem tudok, nem megy tovább, hiába kattintok a küldésre.
Én voltam K&H fiókban ahol KBC ügyfélszolgálat is volt még múlt évben, de még a számla megszüntetését sem tudtam személyesen intézni. https://www.khertekpapir.hu/ugyfeltamogatas/dokumentumok/dokumentum/3150 E-mail ben lehet ezt megtenni. Elvileg! De, még müxik a számla, kíváncsian várom ez mennyi időt vesz majd igénybe náluk.
Nem vagyok KBC-s (szerencsére), az utóbbi 2 napot olvastam vissza, de ez szörnyű, ami veletek történt/történik. Én gondolkodás nélkül tipliznék innen IBKR-hez, de nem tudom hogyan tudnának egy transzfert is megcsinálni... Tragédia... Kitartást mindenkinek, találkozunk a másik oldalon! :)
Felvetéseddel kapcsolatban. Kérdésem ahhoz aki idén már elkezdte. TBSZ áthelyezést másik brokihoz személyesen kell intézni ennél a cseh-belga mekkelek kacatnál? Ha igen, mekkora a sor a KBC- nél a Lechner Ödön központban?
A legmelyebb tisztelettel es minden banto szandek nelkul kerdezem: Miert nem viszed el a szamlad mashova? Van ertelme napi 2-3 agyverzest labon kihordani emiatt?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link