A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Leginkább sehogy. Ők nem várták meg, hogy a hatóságok betiltsák a shortolást, mint egyes országokban. Egyszerűen a felületen nincs rá lehetőséged. Sem TDT, sem befektetési hitel, semmi. Esetleg (turbo) short certiket veszel.
Ennek azért várjuk ki a végét. Aki ilyen oldalt dob a vevőknek és leszarja őket...nem is folytatnám. 1 napja várom a válaszukat, hogy miért küldenek napon túli díjakat a kimutatásukban a kötéseimről, amikor DT volt.
Hogyan lehet EBXXX certivel kereskedni (venni) ? Mert ilyen hibát dob: "Ezt az értékpapírt az Ön célpiac meghatározása alapján negatívnak és nem megfelelőnek minősítettük. Ez azt jelenti, hogy ennek az értékpapírnak a természete nem felel meg sem az Ön által megadott befektetési preferenciáknak, sem az Ön tudásának és tapasztalatának." Eladással nem volt gond, de jelezni kellett, mert az első alkalommal az sem sikerült. A kérdőívet többszörösen próbáltam kitölteni, hátha megfelel nekik a Célpiac szekció.
Törölt felhasználó2024. 01. 05. 13:39
egy kérdés-nekem sms-eket küldenek-azt néztem most ezek ingyenesek.de meddig? erre tud valaki?valamit vagy majd jobb ha kikapcsolom?és azt hogyan?kösszönöm elöre is
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link