A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Lassan el kellene árasztani az MNB- t fogyasztóvédelmi panaszokkal. A cseh-belga duo nem rendelkezik megfelelő szakmai háttérrel. Ilyen dilettáns társaság nem végezhetne tevékenységet! Felügyeleti biztost kell ki rendelni, ki tudja mit művelnek a háttérben! Eszeveszett kapkodás, vagy cseh-belga tehetetlenség van.
Pedig egyszerű a válasz, megvették a csehek így ők diktálnak. Nekik van kész rendszerük tessék már pedig ezt kel használni. Megszólalnak a az ex kbc--sek hogy jó jó de T. Góré! az a javaslat hogy van nekünk meglévő saját rendszerünk ami így és így néz ki, így és így lehet használni. Na már most a góré (fitogtatja hogy ő a goré szokás szerint) megvettem, ne hogy már megmondják nekem hogy merre folyik a Duna, majd azt én tudom. Rendben maga a főnök. (ez hülye, figyeld meg január 02.-án majd itt fogunk szopni, majd belátja ez a barom, áá de hogy fogja belátni. figyeld meg mivel új játékszert vett úgy is itt lesz az elején majd meglátja amikor elárasztanak minket a panaszok) Na akkor most van a meglátta a Góré, hogy ami a cseheknél elfogadott az itt nem. jön a 2.0 https://www.khertekpapir.hu/szolgaltatasok/kereskedesi-rendszereink/webtrader2-fejlesztes-alatt - ez sajnos mindig így van. Mi meg cserébe szopunk egy keveset. De bízom benne hogy nem nagyon sokáig. Én így látom kb ez lehetett a háttérben,.
Én ezt értem, de ha egyszer volt egy használható program akkor minek cserélték le egy szarra és hegesztenek helyette egy igéret szerint jót? Ha ez úgy lesz jó ahogy a tájékoztatás szerint a migrációval semmi dolgunk akkor sötét a jövő.
Pengécske azt mondja, ha bementem volna a nagyvárosba a KH bótjába decemberben, akkor most a megbízási ablakban lenne 5,10, 50 stb fillér is, mert 4 napja várom, hogy megbízást tudjak adni kispapírra, ami épp két egész forint között tartózkodik, ezért nem fogadja be a megbízóablak a PL Opus 383.5 ftos, vagy Nutex 14.4-es megbízásokat. Na elmentek ti a bánatos pi....csába. Ez egy komoly cégnél előfordulhat napokon keresztül vagy a kötéslistából csak az utolsó tizet lehet megnézni egy hét után is, ez azért már adilettantizmus Csomolungmája. Egy ilyen dolog megoldása ma már ált iskola 3. osztály
pedig abból épitkeznek-de amugy-jol értette.nyilván kivétel erösiti a szabályt,de nézze meg hol tart a világ? megyünk a feneketlen mélység felé-bezony.itt is van kivétel".igazak.".technika meg már a csucson van-itt már csak javitgatások vannak.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link