A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Sőt kbc-nél 4 éve vagyok egyszer voltam kh fiókban, mert a randomot transzferáltam az erstétől és valamelyik évre nem volt tbsz számlám azt utólag csak személyesen lehetett nyitni. A központba soha nem kellett mennem. Pénzmosásról egyszer nyilatkoztam online és kész volt.
"meg lepődtem hogy hova lett az őszinteséged" - ezt most nem vágom, mire írod és érted. Ennél őszintébben nem tudok már írni. Na mindegy. Egyetértünk, ütni kell a vasat, ha el akarunk érni valamit. Én is ezt tettem. Nemrég visszahívtak - mert kértem nyomatékosan visszajelzést vagy hívást -, hogy kijavították a hibákat a számlámon, mehet a bicikli. Azonban még egyszer mondom, ne keverjük a céges nagyügyfelet a magán/vagyonos ügyfél kategóriával, mert a kettő ég és föld minden tekintetben, legyen az díjak, support, stb.
Én is 2023. okt. 17.-én kaptam ilyen emailt és valamikor kaptam postai levélben is egy tájékoztatást + a kapcsolódó GDPR infókat, és ezek alapján megnéztem még az elérhető infókat a weblapon is. . Saját sztorim eddig: Január 1-jén este f10 körül kaptam meg a fiók aktiválós emailt. Elkezdtem azonnal. Január 2-án még 0:30 körül beküldtem az okmányadat módosítást online, mivel ezeket elrontották a migrációnál. Azóta a héten volt több sikertelen telefon, 4 nap alatt 1 sikeres, és 6 online formos bejelentés, egyelőre válasz nélkül mindegyik. 4 nap alatt nem jutottam el addig, hogy egyáltalán tovább tudjak lépni az adatokon és ellenőrizhessem az egyenlegeket. Közben a régi KBC app értesítése szerint jött egy x M Ft bejövő utalásom (szlarendező tétel) 2-án a KBC ügyfélszámlámra, és a KBC Webbroker napi kivonat alapján látom, hogy volt u.ennyi kiutalás (szlarendező tétel) 3-án. Valami pattoghat nálam a két számla között, de fogalmam sincs, hogy ez mi, mert egyelőre sehol nem tudom ellenőrizni. 12.28-án bekötött még egy KBC-s részvény vételem, teljesült, jutalék levonva, jogi készlet stb. A T+2 elszámolás jan. 2. lenne, talán itt történt valami... De arra nem emlékszem, hogy azt írták volna bárhol is, hogy a 28-29-i tranzakciókat már nem teljesítik, vagy hogy lett volna ilyen tranzakciós tilalmi periódus. Kereskedést sem blokkolták. Szerintem olyan nem fordulhatna elő, hogy megvettem a papírt, jogi készlet, de nem tudták jóváírni technikailag 2-án, nem lett belőle fizikai készlet, visszapattan a cash, és nincs papír, vagy az most kinél van? BÉT+Keler garantálják a tőzsdei ügyletek elszámolását. A BÉT-en szerintem nincs ilyen, hogy törölnek egy (részvény) kötést, ez csak a certiknél lehet, ha jól tudom. Nem tudom még, hogy mi történhetett, csak találgatni tudok. Másnak volt esetleg hasonló esete, BÉT részvény vételi tranzakciója 12.28/29-én? Ennyire félrement tőkepiaci (akár banki) állományátruházást az elmúlt 10-15 évben én nem láttam.
tenylegesen fizikailag elerheto (T+2 utan vagyok valtassal). most kaptam sms-t a kiutalas utan 25 oraval, hogy elinditottak az utalast, a bankszamlan egyelore semmi, pedig k and h bank.
Nem voltam randomos ezért azt nem ismerem, ebben nem tudok nyilatkozni. De örülök ha neked nem kellet bemenni. Nekem negyed évente be kel mennem azonosításra, sőt van hogy korábban. Mindig a pénzmosási terrorizmus finanszírozási nyilatkozattal fárasztanak tiszta gáz de ez van, ezzel együtt tudok élni.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link