A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
sziasztok, a certi kereskedés kapcsán továbbra is hibaüzenetet dob fel másnál is?? magyarán jelenleg manuálisan egyáltalán nem tudok kereskedni sem a webes sem a mobil alkalmazás használatával?
Van rá néhány nem szalonképes kifejezés. Nem irígyellek! --------- Szerintem írj nekik egy kártérítési levelet, miszerint: mivel előzetesen nem tájékoztattak az adódott "fordulatról", elvonták a döntési lehetőségedet, tehát elvárod hogy a pozíciód kezeléséhez szükséges többlet költségeket ők állják!
Tud venni valaki részvényt? Ha kitöltöm a vételt, csak amit saját maga betesz limit árat a rendszer, csak azon engedi, tehát nem tudok beállni a könyvbe olcsóbb árra. Valaki?
Egy alternatív megoldást a mobi app-ra! A mobilon is a webtrader (saját magam által konfigurált) terminálját használom böngészőn keresztül. Ránagyítva egész jó, egy húzással navigálható a látni kívánt területre.
Alohaa,Volt KBC ügyfélként az aktiváló email nem érkezik meg a megadott emailra (firefox és chrome böngészőt használva sem).
Hogyan kell/ tudom aktiválnom magam? Valaki tudja mi lehet a gond?
Szeretném eladni a iShares Core S&P 500 USD (IE00B5BMR087) papírom ebből a remek rendszerről, de nem lehet, mert nem található a rendszerben ez a papír (euróban vettem). "Ennek az értékpapírnak az online kereskedése nem lehetséges. Kérjük, keresse fel üzletkötőjét vagy adjon megbízást a következő telefonszámon: +36 1 455 1555." Létezik ugyan ez az ISIN szám, de ott már dollárban denominált, kereskedni viszont nem tudok a saját állományommal. Na ilyenkor mi van?
Letoltottem a Patria eredeti cseh mobiltradert, gondoltam megnezem az eredeti is ilyen hulladek vagy az normalis. Be tudok lepni ebbe is a sajat magyar fiokom adataival, de ez is ugyanaz a hulladek, csak ebben cseh es angol van meg mas a szine. Szoval nem lesz itt semmifele fejlesztes. Ez a cseh valtozat androidra. https://play.google.com/store/apps/details?id=cz.patria.mtv2
Hosszú boldog kapcsolatnak nézünk elébe, akár csak tavaly előtt az Erstével .Ráadásul a csehországi árazást nézve a mostani árak csak bevezetők. Germany (Frankfurt – Xetra 2, Stuttgart, Berlin, Düsseldorf, Hannover, Hamburg,Munich)Up to CZK 299,999 EUR 21.90 0.40% (min. EUR 34.90) 0.80% (min. EUR 64.90) CZK 300,000–999,999 EUR 9.90 + 0.25% EUR 34.90 + 0.35% EUR 34.90 + 0.70% Over CZK 1,000,000 EUR 9.90 + 0.25% EUR 79.90 + 0.30% EUR 69.90 + 0.60% It is not possible to place an order via Internet on the markets Berlin, Düsseldorf, Hannover, Hamburg, Munich.Eléggé szétesett, de talán érthető, ha valakit érdekel itt megtalálható. Ja és egy csomó tőzsde nem érhető el online csak brókeren keresztül kereskedhető a legdrágább tarifával. https://finance.patria.cz/en/tariff-of-fees
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link