A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Tutira így van, ahogy mondod. Elképzelhetetlen, hogy egy tesztet ne csináljanak az átállás előtt és az kimutatta volna, hogy milyen szar ez az egész. Már csak az a kérdés, hogy ezt a cseh befektetők tűrik, vagy nekik más rendszerük van?
A hiba elharitasan az atallas elott kellett volna dolgozni, es nem most. Teljesen biztos, hogy ez csak a hivatalos lerazo szoveg, nem csinalnak ezek semmit. Ugyfel panaszok utjan tudtak meg, hogy a certi kereskedes nem mukodik? Ki az az agyalagyult aki ezt elhiszi? Pontosan tudtak, meg azt is hogy ez a rendszer hasznalhatatlan, csak szartak bele. Nem lesz itt semmi javulas, ebben biztos vagyok. Keresni kell masik brokert, nem szabad hagyni hogy ezek a szemet tetvek igy banjanak azokkal akikbol elnek!
Látják a hibát, mármint hogy nem tudunk certikkel kereskedni, az IT dolgozik a hiba elhárításán 😁 😁 addig is brókeren keresztül adtam megbízást, és sajnos a tavaly érvényes kereskedési jutalékot is megemelték időközben. Tényleg bicskanyitogató ez az egész átállás ill. hogy nincs egy normális kisbüfikre szakosodott bef.szolgáltató ebben az országban... régen minden jobb volt 🙂
Ez a mobiltrader egy komplett hulladek, kereskedesre teljesen alkalmatlan. Azon kivul, hogy esszerutlen, komplikalt es hianyos, iszonyatosan lassu, gyakran lefagy, kilep, nem real time pedig platinum csomagban vagyok, certikkel nem lehet kereskedni mert mindig hibauzenet jon. Ennyire szemet hulladek kereskedo programot meg nem lattam. Ez torony magasan viszi a legszarabb hasznalhatatlan szemet programnak jaro ermet. Remeltem, hogy az atallasal nem lesz nagy valtozas, de ez abszolut hasznalhatatlan lett. Ennel az erste vagy otp is jobb, mert azok legalabb hasznalhatok. Nagyon csalodott vagyok.
Hát ezt sikerült jól el..niuk! Persze a cseh piac jön be alapból (ok át tudom állítani, de miért a cseh?). Ez aztán az "ügyfélbarát" beállítás. Azt hiszem le leszünk itt nagy ívben sz..va! Telefon természetesen nem működik. Pattanni kell innen!
Telefont nem veszik fel. Kapcsolatfelvételi űrlapot tegnap délelőtt már kitöltöttem. Tegnap délben válaszoltak is, hogy rövidesen keresnek ezügyben. Azóta sem kerestek, pedig írtam már nekik újból azóta.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link