A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Biztos hajnalban ellazáztam a kérdőívet, nem enged venni csak eladni. Van ilyen tapasztalata valakinek? Mit lehet tenni? (azonkívül, hogy már intézem az ibkr számlámat) :(
Kereskedni tudtál valamelyik certivel? Nekem nem engedte eladni a meglévőt váratlan hibára hivatkozva. Ügyfélszolgálatot telefonon nem értem el, emailben írtam nekik, délben visszaírtak, hogy hamarosan keresnek. Nos azóta semmi reakció tőlük. Most este írtam megint nekik, hogy a délelőtt kis nyereséggel próbáltam volna a certit eladni, de nem lehetett, most meg már 5% mínuszba kerültem miattuk. Kérem intézkedésüket. Azóta is halgatnak.
Tipikus vagyonkezelés, nem tudom miben különbözik ez a többitől, de szvsz nem sokban. Van egy éves fix díj + sikerdíj. Ez azoknak való, akiknek van pénzük de nem akarnak vagy tudnak vele foglalkozni és nem akarnak állampapírt venni.
Ez így konkrétan használhatatlan, még rosszabb mint a korábbi felület. Nem értik hogy miről tépjük itt a szánkat. Én leállok egyelőre, ezek a felületek kőkorszakiak, napi szintű trédelésre alkalmatlanok.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link