A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Várok egy hetet kb., ha akkor sem lesznek úrrá helyzeten akkor megyünk tovább egy házzal. RANDOM vs. CONCORDE, kit mit javasol? Egyébként sajnálom a KBC-t mert banki alapú biztos hátteret adott, egy jól működő, ha nem is legkorszerűbb platformon.
Utasítsd el a tesztet, okézd le, vedd tudomásul, aztán újra frissítsd, akkor kapsz új lehetőséget üres tesztet rögtön, ott azt írd be, hogy van tapasztalatod a táblázatban, meg piszkosul televagy lével és mehet a téma
viccel? na baszki-mit összekinlodunk addig mig -tudunk kereskedni.mondjuk én most nem is akartam-bár tudjuk bármikor jöhet egy hir és elszáll egy részvény ozt lemarad rola-hát ugye ezt ki fizeti megM?
Én kitöltöttem mindent, elviekben tudnék is mert zöld pipáim vannak, gyakorlatban sem nyitni, se zárni nem tudok, még korábban megnyitott pozíciót sem tudok zárni (-: Előre mennek nem hátra?
Ezek a kumulatív mennyiségek a könyvekben, ezek ice berg-ek vagy mi a szar?
Törölt felhasználó2024. 01. 03. 10:42
én még most sem tudok kereskedni meg kell várnom és ujra kitölteni kérdőiveket,hihetetlen pedig összel töltöttem ki az 2 évig jo de ezek a fasoknem fogadták el.
Decemberben újrakötöttem a TBSZ-t az Equitasnal. Opus van rajta egész magas áron beragadva, szóval nem adnám el. Hogy érdemes átvinni valahova? Felbontsam a TBSZ-t és transzferáljam a részvényeket, vagy a számlát transzferáljam? Nem hagyom a megtakarításom olyan cégnél, aki 24 órán belül nem képes az ügyféllel szóba állni, ha gondja van. Nem megoldani, az luxus ezeknél, de szóba állni se?
Egyetértve gondolataiddal, a személyi adatok blokkban te nyilatkozzál felelősséged tudatában, hogy az adataid pontosak. például: személyi igazolvány kártya kiállítás ideje : 1900. 01.01 ( hasonló, mint amikor az összes migráns 2000.01.01-én született. A személyazonosító okmányokat lemásolták a bankfiókban, és ők vihették volna fel teljes adattartalommal :pl: kiállító hatóság: BELÜGYMINISZTÉRIUM. Ha ilyen egyszerű dolgokban feltételezhető az igénytelenség, akkor a szakmaiak milyenek lehetnek?
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link