A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.
Mi a kékeres f.., ezt tényleg nem hiszem el. Hogy lehet ekkora hulladék appra lecserélni a mobilbrokert? Oké, hogy eddig is csak vétel és eladásra használtam. De ez már arra is alkalmatlan. Ez egy vicc. A cseheknek kellett volna a mi appunkat megkapni és nem fordítva.
Kivárok egyenlőre nem nagyon keresgéltem még, egyszer már költöztem ,annyi biztos, hogy a bankok dolgoznak a legmagasabb jutalékokkal, mivel nem ez a fő profiljukat.
2 account van a családban, eddig egy telón pik-pak ment akárhány is. Most egy telón csak egy accountot tud. Mivel a négyjegyű azonosítóval gyakorlatilag az adott telón lévő apphoz köti magát. Én így látom elsőre.
Van olyan certim , aminél nem csak az isin számot mutatja , pl a EBVWTLxx is látható a webtraderbe és a mobilba is , remélhetőleg csak hiányosak az adatok és ha pótolják egész élhető lesz a rendszer. Más a felület , meg kell szokni. Nem tudom mennyire fontosak a kisbefektetők de nyilván nem szeretnék a tömeges elvándorlást és megoldják gyorsan a jelzett hibákat. Mondjuk a transzfer elég jó árba van egyszer
Délután tudtam csak belépni a felületre, és akkor már nem akartam (nem volt érdemes) pozit nyitni, így a tényleges kereskedési lehetőségekről még nincsenek tapasztalataim. A beírásodból úgy tűnik, hogy nem jártam rosszul. Ha az ISIN kódokon túl tudnak lépni, és a többi működik, akkor nem vészesen rossz a rendeszerük, de meglepő, hogy már ennek is örülni kell!
Legjobban azon húzom fel magam, hogy egy reggel kilenckor levélben megírt belépési problémára este kilenckor még nincs válasz. És nem érdekel, hogy hány levelet kapnak, az ő dolguk egy ilyen átállásra felkészülni, nem az enyém. Ilyen customer service-re nem szabad pénzt bízni. Hála istennek certim csak ersénél volt, így azzal nem ragadtam be miattuk.
Nem kell semmit sem aláírni, most adtam be sikeresen egy megbízást. Nem is használom a mobilappot. Az automatikus kijelentkezési idő állítása alatt pipáld be a gyors kereskedést utána nem kell semmi más.
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link