Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 04. 18. 08:32

K&H Értékpapír (KBC Equitas)  

A tranzakció nyomán létrejövő cég, a KBC Equitas megújuló szolgáltatásairól, termékportfóliójáról 2007. május 3-án, sajtótájékoztató keretében ad részletes információt. Az ügylet a romániai Swiss Capital 2006. december végi megvásárlásával együtt jól tükrözi a KBC Securities azon törekvését, hogy tovább erősítse jelenlétét a közép- és kelet-európai piacokon.

link

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
vnorbi vasárnap, 22:24
Előzmény: #5802  szolek
A K&H rendszeres értékpapír befektetés egy-egy vétel díjából ad kedvezményt, ami akkor jó, ha úgyis olyan termékbe fektetnél nem túl nagy összegben (a rendszeresség miatt nincs 6,99 eurós minimum díj, de közel dupla százalékos díj van a nem rendszeres vételhez képest).
Az Erste Future Befektetési Program keretein belüli vásárlás mentesít az adott hónapban a fix számlavezetési díjak és a teljes portfólióra eső százalékos állománydíj alól az összes számlát beleértve (normál, TBSZ-ek, NYESZ). Az elérhető termékek nem biztos, hogy előnyösek, de kis összeg ráfordításával arányaiban nagy kedvezmény érhető el, ha már nagy lenne a számlavezetési díj. Ez időben korlátos, csak 2 évre vállalják a díjmentességet, utána nem biztos, hogy meg lehet újítani.
Ezzel nem a K&H rendszeres befektetését kell összehasonlítani, hanem a K&H Silver csomagját, mert az engedi el azokat a díjakat, amiket az Ersténél a Future Program. A K&H-nál havi minimum 5 millió forint tőzsdei forgalom kell a Silver csomaghoz, az Ersténél meg havi minimum 20 ezer forintért kell vásárolni a befektetési alapjaik közül a Future Programon belül.
szolek vasárnap, 14:21
Előzmény: #5801  kövesi
Irja meg valaki please, hogy miért lehet jobb az Erste futures költésmininalizálása, mondjuk a K&H Értékpapir rendszeres befektetéssel szemben? 
Ahogy nézem az erste a saját alapjaiba rakja a pénzedet, amiért "lehúznak" éves szinten kellemes 1.5 - 2% -ot? https://www.erstemarket.hu/erste-future
A K&H-nál meg megveszel X db ETF-et havonta és az éves költsége meg tipustól függően ahogy nézem 0.07 % is lehet (S&P 500)  megverik a TOP ETF-eket az Erstes alapok ? 
Lehet nem figyeltem valamire szóval komolyan érdekelne.
kövesi vasárnap, 07:44
Előzmény: #5800  Zoltanovitsch
Ketten is említették az Erste Future csomagot költségminimalizálásra.
Ha nem túl modern a mobiltraderük nem zavar, csak biztonságosan, jól használható legyen.
Vmikor talán még a jövő héten bemegyek a győri fiókukba informálódni.
Amennyiben vmi érdekeset  látok közzéteszem.
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch szombat, 21:24
Előzmény: #5797  kövesi
Örülök és egyben sajnálom hogy többen is egy cipőben evezünk-járunk... jó dolog a bajtársiasság és jó dolog a tapasztalatcsere...egymás segítése...de szomorú hogy igen kényelmetlen a cipő... Én már fél éve készülök cserélni.... Ami miatt még nem tettem meg... nem tudok jól kiszállni amiben vagyok (OTP) pláne most indult meg Trump miatt.  Mindegy! Nekem a számok fontosak ha amúgy minden lényeges dolog jól megy!  CIB azóta nálam nagyon durván elásta magát... drága de már a kedvesség is heló (tudom egyedi bankár nem azonos a bankkal) Na akkor beleolvasok mélyen a K&H értékpapír topikba... mert engem is érdekelnek a negatívumok!!! Kérek mindenkit ha van új élmény jó vagy rossz ne tartsa magában ..vagy jöhet emlékeztető is. :)   Nekem egy apró kellemetlen élményem volt... az alap információs e-mail ra írtam és nagyon kelletlenül tömören válaszoltak (nem ugrottak kedvesen az esetleges bankot kereső új ügyfélre) Gyanakvást érzékeltem a K&H felől, irányomba,  mert mellőzni kívántam a mobiltelefon használatát. A kedvező díjak miatt teszek egy újabb kört náluk... arra gondoltam írok e-mailt a fiatal prémium bankár srácoknak... nagyon remélem ők kedvesek segítőkészek precízek igényesek lesznek ...vagy legalább megadják egy hasonló kvalitású ügyintéző elérhetőségét akivel flottul gyorsan végigvezetnek a bankváltáson!  :)  Nagyon remélem.... :))) 
kövesi szombat, 11:29
Előzmény: #5798  csuloktata
Mbh-nál Nyesz számlán lévő 80mFt körüli állomány havi számlavezetési díja 15 000Ft,  magyar részvény vételi díj  0%, eladási jutalék 0,5% amiért küzdeni kellett.
Magyar  részvénybefektetési alap vétel-eladás 0% a nyeszen. 
A magas szlavez díj ellentételezésére amennyiben kapok további kötési díj csökkentést az egyedi részvényekre (napi szinten adok- veszek), akkor nem próbálkozok K&h értékpapírnál a rossz véleményeket olvasva, habár Ők tűnnek a legolcsóbbaknak.
Minden tárgyi info hasznos lehet.....
csuloktata szombat, 10:14
Előzmény: #5797  kövesi

A KBC- hez képest a Patria siralom.
De
Ez Erste egy rakás sz..r még a Pátriához képest is.
Patria havi díja ha nem kereskedsz, akkor 5-6 e Ft között van. 60M feletti állományra.
Ersténél ez nulla a futur programban, de olyan, mintha egy kőbaltával szaladgálnál az autópályán.
kövesi szombat, 09:19
Előzmény: #5793  Zoltanovitsch
Sziasztok!
Hasonló cipőben járunk.
MBH bank magas költségei miatt keresek jobb lehetőséget, NYESZ számlámat vinném csinos egyenleggel olcsóbb helyre.
K&H  értékpapírral kapcsolatos dolgokat kitűnően összefoglaltad, jómagam ugyanezen ajánlatot kaptam.
Emellett K&h- nál a nyesz számlavezetés éves díja 2000 Ft az MBH-nál névenként terhelt kb 45 000Ft-os (éves szinten 180 000Ft) összeggel szemben.
Tegnap voltam náluk, és már - már eldöntöttem az átlépést, de a most ebben a topicban olvasott rossz vélemények miatt elbizonytalanodtam.
Momentán úgy látom a hazai szolgáltatók közt nincs igazán jó megoldás.
Az együtt gondolkodás minden esetre hasznos, nem fogom elsietni a döntést.
A lényegesen olcsóbbnak tűnő mogoldás nem biztos hogy a legjobb is.
Metwolf
Metwolf szerda, 20:55
Előzmény: #5795  Attila01
Ezt évek óta ígérik. Hiszem ha látom! :-)
Attila01 szerda, 19:14
Előzmény: #5792  Hmmz
Az erste is megújúl. 
Lesz új mobil app és desktop felület
Októberbe, azt mondták:
"Már a tesztelési fázis zajlik az új rendszerrel kapcsolatban, várhatóan pár hónapon belül bevezetésre kerülhet.Szíves türelmét köszönjük!"
007Bond
007Bond 2024. 11. 10. 19:24
Köszönöm a válaszokat 🙂
Zoltanovitsch
Zoltanovitsch 2024. 11. 09. 12:37
Előzmény: #5791  007Bond
Üdv! Majdnem egy CIB-pőben evezünk!!! :D Én is CIB nél vagyok, én is drágállom.. pont ezt... nincs felső korlát állományi díjban. Én eddig ott:  0,2 % ról 0,1 % éves állományi díj ra letten átállítva. ÉS 0,3 / 03% vétel eladási díjon vagyok (Korábban 0,5% volt)  ( A jelenlegi új bankárom a CIB-nél  nem erőlteti meg magát... érzi h lépni szeretnék...  szept 23 -án kezdődött a levelezésünk pár infó a bankváltásról eddig még kevés infó illetve nem válaszol.. ez igen!!! Érik a panasz) Na K&H értékpapír -nál is érdeklődtem Raiff. Unicr. Erste. Nem voltam még ügyfél egyiknél sem így belülről nem tudom...  csak a díjakat vadászom...  Hozzád hasonlóan én sem preferálnám elsőre az online bókereket...  én kőbaltás ősemberként nagyon ritkán be kívánok menni egy épületbe találkozni egy kedves segítőkész s precíz ügyintézővel. TBSZ számlát nyitnék. Ezért én vállalok magasabb árnyalattal díjakat az online brókrekkel szemben. (Érdekes tény h a H&H bnak nem azonos a K&H értékpaírral s ez utóbbi állítja magáról h ők nem bank...bár most nem tudom pontosan mi... talán brókerház? Hmmm..)!! Ha ez fontos infó neked.  K&H Értékpappernél sávos díjazás van: minél többet kereskedsz annál olcsóbb. 0-5-10-20-30 milla / 3 hó forgalomnál asszem. 30 milla felett kapod a legjobb (Platina)  csomagot...vagy ha nem trédelsz de kellemes pénzt viszel be lehet ajánlatot tesznek neked a platinára: Díjai állományi + számlavez díj INGYEN!!! vétel eladás  0,24% nekem ezek a fő számok.  Bankok között díjak tekintetében EZT az ajánlatot találtam a legjobbnak... :) Nem tudom számít e: TBSZ re kértem ajánlatot. :)
Hmmz
Hmmz 2024. 11. 09. 02:13
Előzmény: #5791  007Bond
 A KH-nál informativabb a felület, én jobbnak tartom, Kh-nál egyszerüen van állampapir másodpiac, ki lehet fogni jókat.  
Az erste igen régies de jól müxik. Ersténél a Future programmal lehet minimalizálni a kőtségeket. Én pont nem csinálom de sokan igen. Csak itt kaptam dedikált kapcsolattartót minimális vagyonnal is..  
Aki nagyon ért hozzá, (valóban vagy látszólag), az Interactive-os.  
 Az OTP elsőként terheli a tranzakciós költségeket januárban, Usa tőzsde nincs, Xetra is macerás, max magyar..  
 Ha meg sok pénzed van asszem a Hold alapkezelőnek meg az ügyfelek ~78%-a 100 milla felett van :D 
 Lightyear hát még túl új (volt), hogy komolyabb pénzt bizzak rájuk, még a végén meglépnek vele, de azért elég jó kedvezmények vannak, daytrade-re vagy swing-re is jó. https://lightyear.com/hu/tbsz  ;
 A RandomCapital volt a legjobb mindenben is, visszasírom :F
007Bond
007Bond 2024. 11. 09. 00:32
Sziasztok,
Jelenleg CIBes vagyok, gondolkodom az értékpapírszámla váltásról - transzferről..., mivel semmilyen szinten nincs maximálva a CIB-nél az állomány díj... egy idő után sokba fog kerülni... Mi a véleményetek a K&H-val kapcsolatban? Összehasonlítva az Erste NetBrokerrel melyiket javasoljátok? Tapasztalat?
(Kizárólag magyar kereskedelmi bankrendszerben gondolkodom.)
Válaszokat köszönöm 🙂
ronaldinyo 2024. 11. 07. 16:50
szar ez még mindig kbc hez képest-tök lassan lehet kereskedni még átláthatattlan jo pár dologrol lemaradtam.néha 1-2 másodperc is számit.sajna ezzel gyorsan nem tudok kereskedni
peggy01 2024. 11. 07. 16:35

Én ma akadtam rá a nyereség/veszteség kimutatás menüpontra a portfólió menüben. Nem tudom mikor került oda, mert pár napja nem léptem be a webtraderbe.
Köszönjük szépen a K&H Értékpapír programozóinak.
poreci 2024. 11. 07. 16:07
Előzmény: #5783  jvgb
Találtam nyereség veszteség kimutatási lehetőséget.Nem online, de ha Fiókom, adóigazolások menüpontra kattintasz, akkor a lap tetején lehet kattintani a "Nyereség / Veszteség kimutatás" kérésre és másnapra excelben megkapod az azévi tranzakcióidat...
poreci 2024. 11. 07. 16:05
Előzmény: #5786  stoky
Én kb 2000 óta voltam az Equitas ügyfele. 
Addig addig cseszekedett a KBC amíg azt nem mondtam így uszkve negyed század után, hogy viszlát, viszem a pénzem az IBKR-hez.
Hogy ez miért jó nekik? Pedig brókerdíjakból jó sokat fizettem nekik.
De ilyen apróságon, hogy a részteljesült ügyleteknél is 7 USD-ket számláz , meg hozzá ez az őskori felület, amit ígérgetnek, hogy majd lesz egy talán olyan jó , mint a régi felületük addig meg kereshetem, hogy tényleg nincs-e pl. egy szaros nyereség-veszteség kimutatás az oldalukon, vagy csak én vagyok béna, meg ezek az apró betűs béna kereskedési felületük... Alap ETF-ekkel, de shortolni már csak nagyon kevés dolgot lehet.
És amellett az IBKR-nél a brókerdíj az kb fele annyira fog kijönni, de sok esetben csak ötöd-tized annyi.
És még kamatot is adnak a folyószámlán lévő pénzekre...
Ehhez képest ez a Patria- KBC-Equitas...!
Meg kell szokni az IBKR felületét is, meg a legtöbbször angol nyelvű ügyfélszolgálat van ott, de legalább felveszik, elérhetőek és segítenek. 
stoky 2024. 10. 17. 08:35
Előzmény: #5785  retektoni

Pontosan.
Szutyok Erste fütyül mindenre.
retektoni
retektoni 2024. 10. 17. 08:21
Előzmény: #5784  hekki
De legalább dolgoznak és van valami haladás. Nézd meg az Erstét. Ott a Random beolvasztása óta semmi nem történt. :(
hekki
hekki 2024. 10. 17. 08:18
Előzmény: #5781  khertekpapir
Azta a mindenit! 2024 október. Micsoda technikai vívmány! Világszabadalom. :)
jvgb
jvgb 2024. 10. 16. 23:49

Nagyszerű!
A nyereség/veszteség kimutatás is fontos lenne!
peggy01 2024. 10. 16. 22:54

Köszönjük szépen, én nagyon hiányoltam ezt a készletkimutatást.
Nagyon hasznos lenne  még a nyereség/veszteség kimutatása is, főleg, hogy közeleg az év vége, és jó lenne az adózást optimalizálni.
khertekpapir 2024. 10. 16. 22:14
Kedves Fórumozók!   
 Hadd ragadjuk meg az alkalmat, hogy ismét bemutassuk az elmúlt időszak újdonságait. 
Sokak által várt funkciót vezettünk be, mostantól tételesen áttekintheted értékpapír készletedet a K&H webtrader felületen. Ez nagy segítséget nyújthat a befektetéseid eredményeinek megállapításához. A funkciót a portfóliódban található instrumentum nevére kattintva próbálhatod ki.
 A K&H mobiltraderen már júliusban elérhetővé tettük, mostantól pedig a nagyobb kényelem érdekében a K&H webtraderben is megtekintheted a TBSZ és NYESZ számláidhoz tartozó beutalási kódot a beutalás menüben. Beutaláskor írd ezt a kódot a közleménybe és a pénzed közvetlenül a megadott számládon kerül jóváírásra. 
 Bízunk benne, hogy hamarosan újabb újdonságokról számolhatunk be nektek.
 Üdvözlettel:
K&H Értékpapír

Topik gazda

koi
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek