Üdv! Majdnem egy CIB-pőben evezünk!!! :D Én is CIB nél vagyok, én is drágállom.. pont ezt... nincs felső korlát állományi díjban. Én eddig ott: 0,2 % ról 0,1 % éves állományi díj ra letten átállítva. ÉS 0,3 / 03% vétel eladási díjon vagyok (Korábban 0,5% volt) ( A jelenlegi új bankárom a CIB-nél nem erőlteti meg magát... érzi h lépni szeretnék... szept 23 -án kezdődött a levelezésünk pár infó a bankváltásról eddig még kevés infó illetve nem válaszol.. ez igen!!! Érik a panasz) Na K&H értékpapír -nál is érdeklődtem Raiff. Unicr. Erste. Nem voltam még ügyfél egyiknél sem így belülről nem tudom... csak a díjakat vadászom... Hozzád hasonlóan én sem preferálnám elsőre az online bókereket... én kőbaltás ősemberként nagyon ritkán be kívánok menni egy épületbe találkozni egy kedves segítőkész s precíz ügyintézővel. TBSZ számlát nyitnék. Ezért én vállalok magasabb árnyalattal díjakat az online brókrekkel szemben. (Érdekes tény h a H&H bnak nem azonos a K&H értékpaírral s ez utóbbi állítja magáról h ők nem bank...bár most nem tudom pontosan mi... talán brókerház? Hmmm..)!! Ha ez fontos infó neked. K&H Értékpappernél sávos díjazás van: minél többet kereskedsz annál olcsóbb. 0-5-10-20-30 milla / 3 hó forgalomnál asszem. 30 milla felett kapod a legjobb (Platina) csomagot...vagy ha nem trédelsz de kellemes pénzt viszel be lehet ajánlatot tesznek neked a platinára: Díjai állományi + számlavez díj INGYEN!!! vétel eladás 0,24% nekem ezek a fő számok. Bankok között díjak tekintetében EZT az ajánlatot találtam a legjobbnak... :) Nem tudom számít e: TBSZ re kértem ajánlatot. :)
K&H Értékpapír (KBC Equitas)
link