Július végén adták át a főbejárat melletti 2.500 m2 nettó alapterületű épületet, tehát elvileg az abból befolyó bérleti díjnak meg kell jelennie a hétfői jelentésben.
Félreéreted, ez dolgozói rv, nem törzs. Nem forgalomképes csak a cégnek tudja eladni és a normál osztalék 1/3-át kapja meg. Kocsány és Hajba rendelkezett együtt majdnem 2 m db-al. Ez leginkább premizálási céllal van a menedzsmentnek, illetve h. NAV alatt ne lehessen felvásárolni a céget. (ingyen kapták a vezetők)
Nna, megnéztem, és az a gyanúm, hogy a 4,83%-os pakkot ("kolompos") 0-ra fogják/akarják varázsolni. Mivel 5% alatt vannak, nincs bejelentési kötelezettségük. Ez még további kb. 600e db eladását jelenti, ha a hipotézis igaz. Nem ész nélküli dobálásról lenne szó, de nem is lesz matyóhímzés, ha így lesz...
Egy pakkot adtam (HOLD miatt) de sikerült lejjebb visszakapnom(annyira nem lepődtem azért meg). Ha 3500 lesz, akkor még 2-3 pakkom lesz. Holnap is beállok vhova.
Kb. 100%-ban egyetértek, bár nekem is jól jönne egy vaskos korrekció, mert már elég kis pakkom van belőle. Viszont a 3900-as "ellenállás" kemény volt, és le is jött. Ha a HOLD beadja a maradékot 3600-ig v. 3500-ig, az hosszú távon jó majdnem mindenkinek, mert kiszáll egy nagy"speka", és sok kicsi be tudna szállni. (Nem néztem meg, mennyi maradt nekik...)
pont ezért nem is veszik most, nincs benne "őrület", sőt inkább adják, hogy máshol jobban megforgathassák a tőkét :) Park meg közben csak dolgozik, építkezik és szedi a pénzt, nem bonyolult ügymenet.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?