Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Nem ez a baj, hogy 402 az eur. Hanem az,hogy azt hogy 8%koruli hetes betet kamatnal, es meg nincs semmi fekete hattyu okozta global recesszio. Na ez a para. :(
Hát én nem tudom. Ha már mindenáron forintban kellene tartanom a pénzt, akkor a legkisebb rossz alapon valószínű ingatlant vennék. Mert mást biztos nem... De nekem mindenem devizában van, még hónap elején befolyó jövedelemek nagy részét is azonnal váltom. Még 6-800.000 is pénzt, azt is rögtön utlom az IB szlára.
Triangle rajzolódik benne. Innen még egy jópárszáz pontos esés lehet, aztán fordulni kéne. Technikailag. Fundamentálisan viszont eszembe nem jutna még egy napra sem venni. Orbán, ruszkik, buborék. Nem jó ómen OTP-nél...
Na már te is beadtad a kuklcsot, mint laci. Neki is tele lett a töke az egész nerrel. Én még harcolok egyelőre. Hátha előbb buknak meg, minthogy engem is kifosztanak.
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen