Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Én azt gondolom, a nagy zöld bárók teszik zsebre a pénzed, dorbézolva a magánrepülőjükön. Ez a nagy BIO és zöld mánia semmi másra nem jó, csak egy réteg hihetetlen meggazdagodását szolgálja. Ez olyan, mint mikor Kínának óriási pénzeket fizettünk, hogy megsemmisítse a műanyag hulladékunkat. Felrakták óriási hajóra, de amint befordult a sarkon, már szórták is bele a vízbe. Aztán szintén óriási pénzt fizettünk, hogy ezt valaki kihalássza, aztán újra felraktuk a kínai hajóra és így tovább. Mi meg csak fizettünk, meg fizettünk és nyugodt volt a lelkünk, hogy mi tettünk valamit a környezetünkért.
Hajajj... így hogy fogja tovabbvinni Krisztike Humanoid közgazdász genomját ami ugye már a DNS-ébe írodott... 🤣
Törölt felhasználó2022. 07. 05. 03:19
Ha már a front miatt nem tudok aludni, akkor kihasználom az időt. Ezt a két csodát megrendeltem... . http://keptarhely.eu/view.php?file=20220705v00xlykmm.png . MMT+Matolcsy. Nem tudom melyik a rosszabb, de az elsőre tippelek.
Az ingatlannal kapcsolatban most megnyugtattal. . Viszont nekem szöget ütött a fejemben, hogy ugyan hol van biztonságban a pénzed, azok után amit az oroszokkal műveltek. Ha jól tudom, minden orosznak használhatatlan volt a bankkártyája, azaz "ellopták" a rajta lévőt. Az IB-ről egy orosz tudott volna utalni, kereskedni......, stb?! Ha igen, jó helyen van. Ha nem.....háát akkor a mi drága főnink miatt simán kerülhetünk arra a sorsra :( Vagy két szék közül a pad alá......?!
Dehogy hülyék! Jól kifundálták, majd eladták a népnek úgy mintha most mentenék meg a piacokat :))) Legalább olyan okosak mint kormányunk, de hiszem hogy tül is tesznek rajtuk! . Én ezt úgy hívtam: pénzhigítás Szóval ha egy évben 20%-ot hígítanak, az nekem ugyanannyi pénzromlás. Ezt meg evek óta csinálják. Elinfláljak majd szépen az államadósságukat.-Szerintem. A magyar kormány is ezt teszi, ráadásul a saját polgárait húzza csőbe :))
https://www.bitcoinbazis.hu/a-fed-elismerte-fennall-a-veszelye-hogy-tul-messzire-mennek/ Anyától p...jat! Igazad van, ezek mindenkit hülyének néznek. Nem értik az inflaciot!?!?!?! Bezzeg mi innen a vacak kis Budapestről 2 éve megmondtuk, hogy ez lesz. Te, meg én, meg a fél financial forecast topik 🤣. Akkor lassan mondjuk el a Fednek, hogy az ottani hülyék is meg értsék! Ha havi 120 Mrd usd vel megy a penzpumpa, továbbá a Fed mérleget sajateszkozvasarlas miatt 8500 Mrd usd ree hizlaljatok, és annyi pénzel arasztjatak el a piacot, amilyen nem volt még a történelemben, az MMT zaszloja alatt. Akkor nem kell hozzá még közgazdász diploma, sőt apám, aki egy traktoros is meg mondja nektek,józan paraszti ésszel, hogy brutalis infláció lesz!!!!! Igaz időben, egy két évvel eltolva, mert míg leszivarognak ezen intezkedesek a reál gazdaságba, és a polgarokhoz, az egy kis fázis késésbe. Ezek mint mondtam, nem ingyen játsszák a hülyét. Vagy ha tényleg ilyen hülyék, akkor jaj nekünk!!
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen