Bármilyen gazdasági elemzés, gondolat, kereskedési és befektetési ötlet megosztható személyeskedés nélkül. Az alternatív megközelítések is helyet kapnak.
Röviden azt próbáltam mondani, hogy néha tudják elengedni (lsd az áramütéses ember, aki nem tudja a huzalt elengedni) akár a mások megsegítését, akár azt hogy sértve érzik magukat, hogy ne hevüljenek túl és ne bántsák magukat vagy másokat. (Most már én beszélek sokat! :-))
Az nem baj, ha megvan a véleménye, és el is mondja, csak ne hergelje magát addig, hogy neki legyen baja. Ő mit nyer rajta? Semmit. 1) Az emberkék, akiken segíteni akar, valószínűleg meg sem hallgatják, 2) nem kap ezért osztalékot.
Viccelsz? PLacinak az eldurranó agya a legjobb tulajdonsága. Sokszor kell ilyen ember Mo-n, aki üvölt egyet, odabasz az asztalra, mert a prolik csak ebből értenek.
Nekem mindegy. Próbáld meg egy kicsit néha a bal kezedet a szívedre tenni, a jobbat pedig a hasadra nagyjából a szegycsont alá. Ez elvileg üzenetet küld a testnek/az agyunknak, hogy nyugi van, és lassítson, mert néha bár viccnek szánod, nem olyan szép dolgokat vágsz az emberekhez. (nem hibáztatlak, csak lassítani kell egy kicsit) Placinak is javasolnám, amikor hagyja, hogy felbosszantsák. ui. lehet, hogy néha én is hibázok (és sorry), de ha érdekel: az előző két mondatban nézd meg, hogy mikor hívtalak Cicának, és mikor Cirmikének. :-)
Fától az erdőt - gazdaságról vegyesen